01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Revelion 2020 la Istanbul

revelion

REVELION LA ISTANBUL

Perioada: 28.12.2019–02.01.2020 / (5 nopți / 6 zile)

Transport autocar / Îmbarcări din: Bacău, București

275 /pers.

 

Program

Ziua 1 | 28.12.2019: Bacau – Bucuresti – Istanbul

Plecare la ora 17:30 din Bacau, parcare Hotel Moldova, pe traseul Bacau – Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Istanbul.

Ziua 2 | 29.12.2019: ISTANBUL – Bazarul Egiptean si Marele Bazar

Sosire dimineata si cazare in Istanbul la Hotel 4*. Dupa amiaza tur pietonal: Vizita Bazarul Egiptean de mirodenii urmat de shopping in Marele Bazar si zona Laleli, zone de cumparaturi preferate atat de localnici, cat si de turisti. Marele Bazar din Istanbul este una din cele mai mari piete acoperite din lume avand 60 de strazi si 5000 de magazine, atragand zilnic intre 250000 si 400000 de vizitatori. Este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare si broderii. Marea majoritate a standurilor sunt grupate dupa tipul de marfa pe care o au expusa, avand o zona pentru produse din piele si bijuterii din aur. Seara optional vizita Turnul Sapphire – 15 euro. Cazare hotel 4* in Istanbul.

Ziua 3 | 30.12.2019: ISTANBUL / Lacul Sapanca

Mic dejun. Program liber in Istanbul sau optional excursie de 1 zi la lacul Sapanca cu o suprafata de 42 km2 si la vestita statiune montana Kartepe, situata la aproximativ 100 km de Istanbul, la o altitudine de 1650 de metri, in golful Kocaeli. Dupa ce ne vom bucura de privelistea oferita de lacul aflat la poalele muntilor vom servi pranzul in satul traditional Masukiye, iar dupa amiaza va veti delecta cu o priveliste panoramica de pe culmile muntelui sau de sporturile de sezon. Cazare hotel 4* Istanbul.

Ziua 4 | 31.12.2019: ISTANBUL

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal – Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula.  La Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) – cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. In incheiere putem face o plimbare la Hipodromul ce dateaza din perioada romana si in care s-au desfasurat de-a lungul timpului numeroase activitati sportive, curse si jocuri. Program liber. Dupa amiaza optional croaziera pe Bosfor 15 euro. Cazare Hotel 4* in Istanbul. Seara, optional, cina festiva de Revelion. La multi ani 2020!

Ziua 5 | 01.01.2020: ISTANBUL

Mic dejun intarziat, program liber in Istanbul sau o plimbare in Piata Taksim sau pe cunoscuta artera pietonala Istiklal cu vizita la biserica Sf. Anton de Padova si Sf. Treime. Seara optional cina turceasca cu program artistic 35 euro. Cazare hotel 4* Istanbul.

Ziua 6 | 02.01.2020: Istanbul – Edirne – Bucuresti – Bacau

Dupa micul dejun plecam catre Bucuresti/Bacau. In drumul catre tara vom trece prin orasul Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscuta ca si moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri. Sosire in Bacau seara tarziu, in functie de trafic si formalitati vamale.

SERVICII INCLUSE

 • Transport cu autocar licentiat
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 4* in Istanbul
 • Tur pietonal de oras in Istanbul
 • Ghid de turism

SERVICII NEINCLUSE

 • Asigurare de calatorie – aprox. 30 lei/pers.
 • Cina festiva de Revelion – All Inclusive, pachet de bauturi nelimitat, muzica DJ – 60 euro/pers.
 • Cina turceasca cu spectacol si masa – 35 euro/pers.

EXCURSII OPTIONALE

 • Croaziera pe Bosfor – 15 euro/pers.
 • Vizita Turnul Sapphire – 15 euro/pers. (include bilet de intrare la Turnul Sapphire cu simulator si transport tramvai)
 • Excursie la lacul Sapanca si in statiunea montana Kartepe cu pranz – 40 euro/pers.

INFO INTRARI OBIECTIVE TURISTICE

 • Palatul Topkapi – 72 lire+8 lire casti
 • Muzeul Sf. Sofia – 72 lire+8 lire casti
 • Basilica Cisterna – 72 lire

SUPLIMENTE

 • Supliment single:  90 euro

Grup minim: 30 plătitori (pentru mai puțini turiști, tariful se recalculează).

CONDIȚII FINANCIARE

 TERMENE DE PLATĂ – OFERTA STANDARD:

–  30% din prețul pachetului turistic în 2 zile de la înscriere sau emitere factură

–  30% din prețul pachetului turistic cu minim 30 zile înaintea plecării

–  40% din prețul pachetului turistic cu minim 15 zile înaintea plecării

***Procentul aferent primei plăți sa va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 15 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea, cu aplicarea penalităților din Contract.

CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI

–  30% din preţul pachetului de servicii, renunțare cu până la 30 zile  înaintea  plecării;

–  60% din preţul pachetului de servicii, renuntare in intervalul  de 29-16 zile înaintea plecării;

–  100% din preţul pachetului de servicii, renuntare într-un interval mai mic sau egal cu 16 zile înaintea plecării.

Informații utile înainte de călătorie

 

 • Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.
 • Este responsabilitatea turistului sa se asigure ca detine toate documentele de calatorie necesare intrarii, tranzitarii sau stationarii pe teritoriul unei tari straine cum ar fi pasaport/carte de identitate, vize, adeverinta medicala.
 • Turistii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.In declaratia notariala se specifica si perioada excursiei. Nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte. Detalii pe politiadefrontiera.ro.
 • Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale, ce nu depund de agentie
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup. În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi. Nu se acorda reduceri pentru al treilea adult in camera.
 • Tariful pentru excursiile opţionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului In pretul excursiei nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, conform diagrama de imbarcare;
 • Grup minim 30 de persoane platitoare. Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie asigurare medicala pentru calatorii in strainatate si/sau asigurarea facultativa storno, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

produs YNT

Inscrie-te la newsletter
go