01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR GRECIA REVELION 2019

autobus

REVELION 2019
Transport AUTOCAR GRECIA: Salonic & Paralia Katerini
29.12.2018 – 02.01.2019

Program:
29.12.2018
Plecare la ora 05.30 dimineata, din Bucuresti, TIMPURI NOI spre Grecia pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Sofia-Kulata-Promachonas-Salonic-Paralia Katerini. Se asigura opriri la cca 3 ore. Sosire seara incepand cu orele 17.30-18.00 la destinatie (Salonic & Paralia Katerini).

02.01.2019
Dupa micul dejun plecare spre Bucuresti; sosire seara, in functie de conditiile meteo si trafic.
Imbarcarile pentru retur se vor efectua din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor.
Nota: orele sunt informative, turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare.

Tarif loc standard: 65 euro/persoana/ dus-intors
Reducere de early booking: 5 euro pentru rezervari pana la 31.10, achitate in 7 zile de la confirmare.
Reducere suplimentara
daca se rezerva impreuna cu servicii de cazare: 5 euro
Cele doua reduceri SE CUMULEAZA

Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand
Supliment locuri preferentiale fata (rd 1 si 2): 10 euro/pers/dus-intors

Agentia de turism alaturi de transportator se angajeaz sa depuna toate eforturile pentru a transporta turistul si bagajul cu promptitudinea rezonabila. Timpii indicai in oferta sau pe site nu sunt garantati. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nicio raspundere pentru efectuarea altor conexiuni care nu privesc serviciile mentionate mai sus.
Turistul este obligat sa se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii calatoriei, sa prezinte documentele de intrare/iesire si alte documente cerute de autoritatile de la frontiera si sa fie la locul de intalnire la ora comunicata de reprezentantul agentiei.
Cu 2 zile inaintea plecarii, agentia organizatoare va afisa in www.charterbus.ro la DETALII PLECARI CURSE: numar autocar sau insemnele distinctive, numele si numarul de telefon al ghidului, ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul/agentia nu a intrat in posesia acestor informatii, are obligatia sa contacteze agentia organizatoare pentru a-i fi comunicate detaliile necesare. 

 

Inscrie-te la newsletter
go