01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR HALKIDIKI VARA 2020

autobus

TRANSPORT AUTOCAR CHARTER HALKIDIKI
KASSANDRA & SITHONIA vara 2020

KASSANDRA: NEA KALLIKRATIA*, NEA MOUDANIA, NEA POTIDEA, AFYTOS, KALITHEA, KRIOPIGI*, POLICHRONO*, HANIOTI*, PEFKOHORI*

SITHONIA: GERAKINI, PSAKOUDIA, METAMORFOSSI*, NIKITI*, ELIA BEACH**, LAGOMANDRA**, NEOS MARMARAS**, PORTO CARRAS**

Plecare din Bucuresti, zona TIMPURI NOI, in fiecare vineri ora 20.00, in perioada 22.05-18.09.2020; sosire in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00 – 11.00.

Imbarcarile pentru retur din Halkidiki se vor efectua sambata intre orele 11.00 – 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata).

Transferuri din mai multe orase, conform listei de mai jos

Nota: traseul poate sa difere de la o saptamana la alta, functie de rezervarile primite pe fiecare cursa iar pentru anumite destinatii exista posibilitatea transbordarii intr-un alt mijloc de transport; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare in Halkidiki sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante. Nu putem garanta lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Tarif loc standard: 69 euro/pers./dus-intors – cu plecare din Bucuresti si cu retur la o saptamana.

(*) pentru destinatiile marcate astfel *, se aplica un supliment de 10 euro/pers.

(**) pentru destinatiile marcate astfel **, se aplica un supliment de 15 euro/pers.

Reducere Early Booking: 9 EURO pentru rezervari pana la 31.03.2020, achitate pana pe data de 10 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii. Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la data scadentei; dupa aceasta data penalizarea este de 100%. Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie. Celorlalte rezervari le sunt aplicabile conditiile generale de anulare/modificare ale agentiei organizatoare.

       

        Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar.

        Supliment locuri VIP (rd 1 si 2 precum si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare ): 10 euro/pers/dus-intors.

        Tarif one way: din tariful dus-intors se scad 10%.

        Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 30 euro


Suplimente imbarcari sau
transferuri din diferite orase:

  • Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau: supliment 12 euro/pers/dus-intors;
  • Din Campina (Banesti): supliment 7 euro/pers dus-intors;
  • Din Ploiesti DN 1: supliment 6 euro/pers dus-intors;
  • Din Pitesti (pentru minim 4 persoane): supliment 15 euro/pers dus-intors
  • Din Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors;
  • Din Iasi (pentru minim 4 persoane) supliment 25 euro/pers dus-intors;
  • Din Roman, Bacau, Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors.

Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.
Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur. Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.

produs Corali

Inscrie-te la newsletter
go