01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR RIVIERA OLYMPULUI VARA 2024

autobus
 

AUTOCAR CHARTER RIVIERA OLYMPULUI vara 2024
PARALIA KATERINI & OLYMPIC BEACH & NEI PORI

perioada 24.05-28.09

Traseu:  Brasov (Benzinaria MOL Calea Bucuresti, in fiecare vineri cca ora 16.00) – Campina (Banesti – monument) – Ploiesti (Petrom METRO) – Bucuresti (zona TIMPURI NOI cca ora 20.00); plecari in fiecare vineri in perioada 24.05-28.09; sosire in Grecia in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00-10.30.

Statii de debarcare/imbarcare in Grecia:
  -Salonic (centura)
  -Paralia Katerini: Cosmopolitan, Orea Eleni Palace, LIDL, Girnis, Porto del Sol
  -Olympic Beach: Grand Platon (bus stop), Biserica
  -Leptokaria*, Platamonas*, Nei Pori* – la solicitare – cu transfer, tarif in functie de nr de persoane

Imbarcarile pentru retur se vor efectua sambata intre orele 16.30 – 17.00 (din Leptokaria, Platamonas si Nei Pori transferul la Paralia se va face in cursul diminetii), din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor / reprezentantul local. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata), in Brasov cca 09.30.

Nota: orele sunt informative, turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. In functie de rezervarile primite pe fiecare serie se pot stabili si alte puncte de debarcare/preluare, in apropierea hotelurilor care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Tarif loc standard: 75 euro/persoana/ dus-intors – cu plecare din Bucuresti retur la o saptamana
*Supliment pentru Leptokaria, Platamonas, Nei Pori: 20-35 euro/pers dus-intors (in functie de numarul de persoane pe cursa)

Reducere de early booking: 5 EURO pentru rezervari pana la 31.03.2024, achitate pana pe data de 10 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii

Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la 31.03.2024 iar sumele achitate anterior anularii se transforma in credit client sau credit agentie; in cazul anularilor dupa data de 31.03.2024 penalizarea este de 100%.

Rezervarile fara early booking pot fi anulate fara penalizari pana cu 30 zile inaintea datei de plecare. Pentru anulari cu 16-30 zile inaintea datei de plecare penalizarea in caz de anulare este de 50% din valoarea locurilor; pentru anulari cu 15 zile sau mai putin inaintea datei de plecare precum si pentru no-show penalizarea este de 100%. Din sumele achitate anterior anularii se deduc eventualele penalitati iar diferenta se restituie sau se constituie in credit client/agentie, functie de solicitare. In caz de neprezentare pe segmentul de dus returul se anuleaza automat daca nu se reconfirma in ziua in care trebuia efectuata calatoria dus.

Regulile de mai sus se aplica pentru rezervari de max 9 persoane ce calatoresc impreuna; pentru rezervari de 10 sau mai multe locuri se ofera, la cerere, conditii personalizate.

Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie.

Modificarile datelor de calatorie sunt permise fara penalizari:
  -pana la 31.03.2024 pentru rezervarile carora li s-a aplicat reducerea de early booking, sub rezerva disponibilitatii;
  -cu minim 15 zile inaintea datei de plecare, sub rezerva disponibilitatii, pentru cele fara early booking;
  -dupa aceste termene modificarea fiecarui segment de calatorie implica o penalizare de 10 euro/persoana, plus eventualele diferente de tarif aplicabile noilor coordonate de calatorie

 

Locurile STANDARD se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand, si dupa alocarea celor solicitate si achitate cu supliment;
Supliment locuri preferentiale (VIP rd 1 &  2 si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors;
Reducere locuri pe ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare): 5 euro/pers/dus-intors
Tarif one way: 75% din tariful dus-intors.
Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 25 euro

Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:
-Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic: supliment 20 euro/pers/dus-intors;
-Din Campina (Banesti DN1): supliment 10 euro/pers dus-intors;
-Din Ploiesti (Petrom Metro DN1): supliment 10 euro/pers dus-intors;

Agentia de turism alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte de ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.

Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.

 
 PRODUS CORALI
Inscrie-te la newsletter
go