01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR THASSOS & ASPROVALTA VARA 2020

autobus

TRANSPORT AUTOCAR CHARTER THASSOS vara 2020

Doua trasee de preluare din tara; acopera locatiile principale de pe estul cat si
vestul insulei Thassos

Traseul 1: Plecare din Brasov – Benzinaria MOL Calea Bucuresti, in fiecare vineri cca ora 16.00 si din Bucuresti,  zona TIMPURI NOI, in fiecare vineri seara, cca ora 20.00, in perioada 22.05-26.09.2020; sosire in insula in localitatile de destinatie sambata, cca orele 10.00-12.00.
Traseul 2Plecare din Bacau (cca ora 15.00) in fiecare vineri pe traseul Focsani – Buzau – Bucuresti (cca ora 20.00)Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 05.30 (duminica dimineata), in Brasov cca 09.00 iar in celelalte orase conform graficului de circulatie din charterbus.ro. Orele de sosire sunt informative.

Locatii deservite pe continent
:
Nea Vrasna*, Asprovalta*, Keramoti si, cu transfer, catre Stavros** & Olympiada***
Locatii deservite in insula: Limenas, Pachis, Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Sotiros, Skala Marion, Tripiti, Limenaria, Pefkari, Potos, Astris, Aliki, Kinyra, Skala Potamia, Skala Panagia/Golden Beach. 

Nota: in functie de numarul de turisti de pe fiecare cursa si de provenienta acestora (de pe traseul 1 sau 2), este posibil sa intervina transbordarea la Bucuresti; din cauza conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Tarif loc standard: 65 euro/persoana/dus-intors – cu plecare din Bucuresti retur la o saptamana.

Suplimente: pentru Asprovalta* si Nea Vrasna* 5 euro, pentru Stavros** 10 euro, pentru Olympiada*** 15 euro

Costul traversarii cu ferry boat-ul – cca 5 euro/pers/sens – se colecteaza in port si se achita de catre ghidul insotitor

Reducere de early booking: 5 EURO pentru rezervari pana la 15.03.2020, achitate pana pe data de 10 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii.

 Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la data scadentei; dupa aceasta data penalizarea este de 100%. Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie. Celorlalte rezervari le sunt aplicabile conditiile generale de anulare/modificare ale agentiei organizatoare.

Locurile standard se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand si dupa alocarea celor solicitate si achitate cu supliment; supliment locuri VIP (rd 1 &  2 si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors; reducere locuri ultima bancheta (numai daca se solicita in mod expres la rezervare): 5 euro/pers/dus-intors

Tarif one way: 80% din tariful dus-intors.

Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 25 euro

 
    Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:

  • Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau: supliment 12 euro/pers/dus-intors;
  • Din Campina (Banesti): supliment 7 euro/pers dus-intors;
  • Din Ploiesti DN 1: supliment 6 euro/pers dus-intors;
  • Din Pitesti (pt minim 4 persoane), Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors;
  • Din Iasi (pt minim 4 persoane), Roman, Bacau, Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors.
Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.

Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din oferta.

PRODUS: CORALI
Inscrie-te la newsletter
go