01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR THASSOS VARA 2018

autobus

TRANSPORT AUTOCAR CHARTER THASSOS vara 2018

Doua trasee: acopera locatiile principale de pe estul cat si vestul insulei

Plecare din Brasov – Benzinaria MOL Calea Bucuresti, in fiecare vineri cca ora 16.00 si din Bucuresti,  TIMPURI NOI, in fiecare vineri seara, cca ora 20.00, in perioada 25.05 – 28.09.2018; sosire in localitatile de destinatie sambata, intre orele 10.00 – 11.00.

Imbarcarile pentru retur din Thassos se vor efectua sambata intre orele 15.00 – 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor / reprezentantul local.

Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata), in Brasov cca 09.30.

Ultima cursa de retur in 29.09.2018.

Locatii deservite:

  • Traseul de est: Limenas, Makryammos (la soseaua principala), Golden Beach (Skala Panagia) – Skala Potamia, Kinyra, Aliki, Astris, Potos;
  • Traseul de vest: Limenas, Pachis, Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Sotiros, Skala Marion, Tripiti, Limenaria, Pefkari, Potos.

 

Nota: aceasta cursa se va opera cu doua autocare saptamanal; in functie de rezervarile pe fiecare serie, un autocar va merge pe traseul de est iar celalalt pe traseul de vest; asadar pentru unele locatii se va proceda la transbordarea turistilor dintr-un autocar in altul, la Bucuresti sau la Limenas; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

Tarif loc standard: 65 euro/persoana/dus-intors
cu plecare din Bucuresti retur la o saptamana.

Costul traversarii cu ferry boat-ul – cca 5 euro/pers/sens – se achita direct la ghidul insotitor

Reducere de early booking: 5 EURO pentru rezervari pana la 15.03.2018,
achitate pana pe data de 5 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii.

 Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la data scadentei; dupa aceasta data penalizarea este de 100%. Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie. Celorlalte rezervari le sunt aplicabile conditiile generale de anulare/modificare ale agentiei organizatoare.

Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar;
Supliment locuri preferentiale (VIP rd 1 si 2 si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors;
Reducere locuri ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare): 5 euro/pers/dus-intors
Tarif one way: 80% din tariful dus-intors;
Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 25 euro

      Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:

  • Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau: supliment 10 euro/pers/dus-intors;
  • Din Campina (Banesti), Ploiesti DN 1: supliment 5 euro/pers dus-intors;
  • Din Pitesti: supliment 15 euro/pers dus-intors – pentru minim 4 persoane;
  • Din Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors;
  • Din Constanta: supliment 20 euro/pers dus-intors;
  • Din Iasi (pentru minim 4 persoane), Roman, Bacau, Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors.
Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.

Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din oferta.

PRODUS: CORALI
Inscrie-te la newsletter
go