01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Azalia Hotel & Spa 4*, St. Constantine

hotel_azalia_konstantin-si-elena_4

Azalia Hotel  & SPA este situat pe litoralul nordic al Mării Negre, în staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena, la numai 1 minut de plaja. Acesta este un complex hotelier modern, oferind o combinaţie unică de arhitectură alternativă, vedere pitorească la mare, plaje aurii şi facilităţi spa.

Restaurantul principal este elegant şi are o terasă în aer liber. Acesta este situat chiar deasupra mării şi oferă vedere panoramică. Meniul include preparate moderne din bucătăria naţională şi continentală. Bufetele de mic dejun şi cină includ o varietate de mâncăruri, iar restaurantul oferă şi un meniu à la carte exotic.

Barul spaţios din hol, situat în lounge-ul hotelului, are o terasă cu vedere la piscina în aer liber. Barul oferă o mare varietate de băuturi şi cocktailuri exotice.

Facilităţile de sport ale Hotelului Azalia includ o sală de gimnastică, fotbal pe plajă, baschet şi volei, darts, polo pe apă, gimnastică acvatică şi multe altele. Azalia Hotel Balneo & SPA pune la dispoziţie jocuri sportive, petreceri, precum şi un program special de divertisment pentru copii.

 

azalia 2019

Inscrie-te la newsletter
go