01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

BASARABIA Festivalul vinului, 4-6.10

CATEDRALA CHISINAU

 

BASARABIA – Festivalul vinului

4 – 6 octombrie 2019

 

Vineri 04.10. Plecare din Bucuresti (ora 6.30), pe ruta Ploiesti – Buzau – Focsani – Barlad (se pot face imbarcari si din aceste localitati) – Albita. Dupa formalitatile de frontiera continuam drumul catre Chisinau, unde se va ajunge in jurul orei 15, functie de trafic. Cazare pentru 2 nopti la hotel Cosmos 3*, situat in centrul orasului apoi o plimbare in centru ne va oferi o prima imagine a acestuia si vom intelege de ce este supranumit “Orasul parcurilor“.

Sambata 05.10. Zi dedicata marilor “tentatii”: in prima parte a ei ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale, apoi va propunem un program optional ce include vizitarea complexului muzeal Orheiul Vechi – cel mai important sit cultural din Basarabia, nominalizat pentru a fi inclus in patrimoniul UNESCO. La pranz ne intoarcem la Chisinau, pentru a participa la manifestarile ocazionate de Festivalul vinului.

Duminica 06.10. Timp liber in cursul diminetii sau puteti opta pentru vizita la Cramele Cricova, un veritabil oras subteran cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. In jurul orei 12.30 va fi programata plecarea catre Bucuresti, cu o scurta deviere din traseu pentru a vizita Manastirea Capriana, atestata inca din vremea domnitorului Alexandru cel Bun. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

 

Tarif: 95 euro/persoana, in camera dubla;
Supliment single 20 euro.
Nu exista camere triple.

 

Tariful include:

– 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;

– transport autocar/midibus, functie de nr de persoane, cu toate facilitatile

– insotitor de grup

 

Nu include:

– programul optional de sambata (cca 10 euro/pers, include intrarea la Orheiul Vechi); se achita la ghidul insotitor

– vizitarea Cramelor Cricova (cca 20 euro – posibil mai putin, functie de ofertele speciale ce vor fi lansate cu ocazia Festivalului)

Nota: pentru vizitarea cramelor Cricova este necesara rezervare prealabila de grup, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin doua saptamani inaintea plecarii, tariful va fi reconfirmat aproximativ in acelasi termen iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. Functie de ora la care vom obtine programarea de inceput a vizitei, ora de plecare la retur poate fi modificata. Vizita dureaza cca 90 minute, accesul se face cu trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghid local.

Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil

Plata: avans 30 euro la rezervare, iar diferenta se achita pana la 20.09.2019.

Penalizare in caz de anulare: 30 euro din momentul rezervarii si 100% incepand din 20.09

 

produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go