01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

BASARABIA – Festivalul vinului, 06.10

CATEDRALA CHISINAU

BASARABIA – Festivalul vinului
06-10 – 08.10.2023

Este un eveniment de traditie gazduit in fiecare an in Chisinau.
Nu uitati: Chisinaul va deveni pentru doua zile capitala europeana a bunei dispozitii; e obligatoriu sa fim acolo!


PROGRAM:

Vineri 06.10. Plecare din Bucuresti (ora 6.30), pe ruta Ploiesti – Buzau – Focsani – Barlad (se pot face imbarcari si din aceste localitati) – Albita. Dupa formalitatile de frontiera continuam drumul catre Chisinau, unde se va ajunge in jurul orei 16, in functie de trafic. Cazare pentru 2 nopti la hotel Zarea 3* situat ultracentral, la doar cca 400 metri de locatia festivalului; apoi o plimbare in centru ne va oferi o prima imagine a acestuia si vom intelege de ce este supranumit “Orasul parcurilor“.

Sambata 07.10. Zi dedicata marilor “tentatii”: in prima parte a ei ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale, apoi va propunem un program optional ce include vizitarea complexului muzeal Orheiul Vechi – cel mai important sit cultural din Basarabia, nominalizat pentru a fi inclus in patrimoniul UNESCO. Dupa amiaza ne intoarcem la Chisinau, pentru a participa la manifestarile ocazionate de Festivalul vinului: va asteapta cateva zeci de standuri ale celor mai importanti producatori de vin (si nu numai), gastronomie locala, concerte live si multa, multa voie buna.

Duminica 08.10. Timp liber in cursul diminetii sau puteti opta pentru vizita la Cramele Cricova, un veritabil oras subteran cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. In jurul amiezii va fi programata plecarea catre Bucuresti, cu o scurta deviere din traseu pentru a vizita Manastirea Capriana, atestata inca din vremea domnitorului Alexandru cel Bun. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

CAPRIANA ORHEIUL VECHI Bucuria 

Tarif: 129 euro/persoana, in camera dubla;
Supliment single 39 euro;
Reducere a 3-a persoana in camera 25 euro.

 • Tariful include:
  – 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (Zarea – camera modernizate sau similar);
  – transport midibus (20 locuri)  cu toate facilitatile;
  – insotitor de grup.

 • Nu include:
  – programul optional de sambata (cca 15 euro/pers, include intrarea la Orheiul Vechi); se achita la ghidul insotitor;
  – vizitarea Cramelor Cricova (cca 20 euro – posibil mai putin, in functie de ofertele speciale care vor fi lansate cu ocazia Festivalului).

Nota: pentru vizitarea cramelor Cricova este necesara o rezervare prealabila de grup, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin doua saptamani inaintea plecarii; tariful va fi reconfirmat aproximativ in acelasi termen iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. In functie de ora la care vom obtine programarea de inceput a vizitei, ora de plecare la retur poate fi modificata. Accesul se face cu un trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghidul local.

Acte necesare: carte de identitate (RO) sau pasaport valabil cel putin 3 luni de la data intrarii

Conditii de plata: avans 40 euro la rezervare, iar diferenta se achita pana la 15.09.2023.

Penalizare in caz de anulare: 40 euro din momentul rezervarii si 100% incepand din 16.09

Produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go