01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR BULGARIA VARA 2018

autobus

Pentru rezervare click aici – CHARTERBUS.ro    

 
CHARTER  AUTOCAR  LITORAL BULGARIA – NORD & SUD

Curse ZILNICE din Bucuresti si conform graficelor din alte orase 

Grafic de circulatie pentru perioada 9 iunie – 10 septembrie 2018

 grafic bg 2018 

tarife bg 2018

-Copii sub 3 ani: gratuit (fara loc in autocar)
-Copii 3-10 ani: reducere 5 euro din tarifele de mai sus
-Supliment locuri preferentiale (VIP rd 1-2 si orice alt loc solicitat in mod expres): 3 euro/sens, 5 euro/dus-intors
-Tarif one way: 70% din tariful dus-intors
-Reducere locuri pe ultima bancheta (daca se solicita in mod expres): 3 euro/sens, 5 euro/dus-intors

* Nota: pentru Pitesti si Iasi tariful include transfer si este valabil pentru minim 4 persoane/cursa
Disponibile transferuri catre Sveti Vlas, Elenite, Sozopol si Duni – tarife la cerere

 Reducere early booking: 10% pt. rezervari pana la 15.03.2018, achitate pana pe data de 5 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii

Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la data scadentei; dupa aceasta data penalizareaa este de 100%.Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie. Celorlalte rezervari le sunt aplicabile conditiile generale de anulare/modificare ale agentiei organizatoare.

Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.

Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.


PRODUS CORALI

Inscrie-te la newsletter
go