01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Destinatii

Destinatii

City break Istanbul 1 Decembrie, autocar

ISTANBUL DECEMBRIE

Citybreak ISTANBUL – la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

Program special de 1 Decembrie: 27.11/01.12.2020

Tarif: 135 euro/persoana/loc in dubla (din Bucuresti)


„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”


Ziua 1 – sambata 28.11
Plecare  vineri seara (27.11) din Pitesti (ora 20.00) si din Bucuresti – zona Timpuri Noi (ora 22.00) pe traseul Giurgiu – Ruse – Edirne – Istanbul. In cursul diminetii sosire la Edirne, unde se viziteaza Moscheea Selimiye  – una dintre cele mai impresionante moschei din lume, inclusa in patrimoniul UNESCO – si bazarul local. Continuam drumul apoi catre Istanbul, unde ajungem in cursul amiezii. Cazare la Hotel GRAND ONS  situat in cartierul Laleli, foarte aproape de centrul vechi al orasului (hotelul este complet renovat in 2020 si in curs de clasificare 4*) sau similar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.

Ziua 2 – duminica 29.11
Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom). In continuarea acestei zile va propunem un program optional ce cuprinde vizitarea Palatului Dolmabahce (ultima resedinta a sultanilor), si o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului. La incheierea acestui program autocarul va debarca, in functie de optiuni, la hotel si la FORUM – cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. Intoarcerea de la mall la hotel se va face cu metroul. Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc) Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul.

Ziua 3 – luni 30.11
Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim – inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul (statia este la 500 m de hotel).

Ziua 4 – marti 01.12
La ora 9.00 plecare spre Romania; sosire in Bucuresti, respectiv Pitesti  in cursul serii, functie de trafic.


Tarif: 135 euro/persoana/loc in dubla (din Bucuresti)

-supliment single 30 euro;
-reducere a 3-a persoana in camera 15 euro
-supliment imbarcare din Pitesti: 15 euro

Servicii incluse:
-transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat
-3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel GRAND ONS (complet renovat, in curs de reclasificare 4*)
-ghid insotitor de grup

Servicii neincluse:
-programul optional din ziua de duminica: cca 25 euro/pers, in functie de numarul de participanti
-taxele de intrare la obiectivele turistice
-ghizii locali si bacsisurile acestora (in cazul realizarii programului optional, onorariul ghidului local este inclus in pretul programului)
-asigurarea medicala sau storno (optionale dar recomandate)

Conditii de plata:
-avans la rezervare 50 euro/persoana – nerambursabil in caz de anulare;
-diferenta pana la 10 noiembrie 2020

Conditii de anulare/modificare:
-penalizare 50 euro pentru anularea pana la data de 10.11.2020
-incepand cu data de 11.11.2020 penalizarea pentru anulare este de 100%
-se accepta modificari de nume care nu schimba structura camerei/camerelor rezervate pana cu 3 zile inaintea plecarii.


NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 5 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.

produs CORALI

IMG-20200930-WA0000 IMG-20200930-WA0002 IMG-20200930-WA0003 IMG-20200930-WA0008 IMG-20200930-WA0009 IMG-20200930-WA0010

Inscrie-te la newsletter
go