01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Citybreak ISTANBUL 1 DECEMBRIE

ISTANBUL DECEMBRIE

 

Citybreak ISTANBUL la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

30 noiembrie – 3 decembrie 2017

Tarif promotional*: 109 EURO/persoana/loc in dubla

 

„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”

Ziua 1 – joi 30.11

Plecare  din Pitesti ora 5.30 si din Bucuresti – zona Timpuri Noi la ora 7.30 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Razgrad – Yambol – Istanbul. Sosire in Istanbul in cursul dupa-amiezii. Cazare la Hotel River 4*  situat ultracentral, intre piata Aksaray si Marele Bazar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.

Ziua 2 – vineri 1.12

Mic dejun. Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Bazilica Cisterna, Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom), Sfanta Sofia. Dupa-amiaza va propunem un program optional ce cuprinde o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului, precum si cu o vizita la un outlet de prestigiu. Alternativ se pot vizita Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc) si moscheea lui Suleiman Magnificul sau se poate face un tur de recunoastere in Marele Bazar.

Ziua 3 – sambata 2.12

Mic dejun. Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim – inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.

Ziua 4 – duminica 3.12

Mic dejun. La ora 9.30 plecare catre FORUM –  cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. La ora 12.00 plecare spre Romania; sosire in Bucuresti, respectiv Pitesti in cursul serii.

Tarif promotional*: 109 euro/persoana/loc in dubla/ tripla

supliment single 35 euro;

supliment imbarcare din Pitesti: 10 euro

 

Servicii incluse:

  • transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat
  • 3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel River 4* http://www.riverhotelistanbul.com/
  • insotitor de grup

Servicii neincluse:

  • programul optional din ziua de vineri: 30 euro/pers, minim 20 participanti
  • taxele de intrare la obiectivele turistice
  • ghizii locali si bacsisurile acestora (pt turul de oras: 4-5 euro/pers)
  • asigurarea medicala sau storno

*Tariful prezentat este valabil pentru rezervari pana la data de 30.06.2017, pentru un numar limitat de camere.

Dupa aceasta data/dupa epuizarea camerelor promo tariful va fi de 125 euro/pers.

Avans la rezervare 50 euro/pers – nerambursabil in caz de anulare; diferenta pana la 31.10.2017


NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.


Penalizari in caz de anulare:

-penalizare 50 euro pana la data de 31.10.2017

-dupa data de 01.11.2017 penalizare 100%

Produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go