01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Citybreak ISTANBUL Martisor

ISTANBUL 1

 

 

Citybreak ISTANBUL la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

Program special de Martisor: 7 – 10 martie 2019

Tarif promotional*: 125 EURO/persoana/loc in dubla

Nou: plecare si din PLOIESTI

 „Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”


 

Ziua 1 – joi 07.03

Plecare  miercuri seara (06.03) din Ploiesti ora 20.30 si din Bucuresti – zona Timpuri Noi la ora 22.00 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Edirne – Istanbul. In cursul diminetii sosire la Edirne, unde se viziteaza Moscheea Selimiye  – una dintre cele mai impresionante moschei din lume, inclusa in patrimoniul UNESCO – si bazarul local. Continuam drumul apoi catre Istanbul, unde ajungem in cursul amiezii. Cazare la Hotel Yuksel Yenikapi 4*  situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.

 

Ziua 2 – vineri 08.03

Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim – inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.

 

Ziua 3 – sambata 09.03

Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Bazilica Cisterna, Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom). In continuarea acestei zile va propunem un program optional ce cuprinde o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului. La incheierea acestui program autocarul va debarca, functie de optiuni, la hotel si la FORUM – cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. Intoarcerea de la mall la hotel se va face cu metroul.Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc) Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul.

Ziua 4 – duminica 10.03

La ora 08.30 plecare spre Romania; sosire in Bucuresti, respectiv Ploiesti in cursul serii, functie de trafic.

 

Tarif promotional*: 125 euro/persoana/loc in dubla/ tripla

supliment single 40 euro;

reducere a 3-a persoana in camera 20 euro

supliment imbarcare din Ploiesti: 10 euro

 

Servicii incluse:

-transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat

-3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Yuksel Yenikapi 4* http://www.yukselhotels.com.tr/en/index.html

-insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

-programul optional din ziua de sambata: 25 euro/pers, minim 30 participanti

-taxele de intrare la obiectivele turistice

-ghizii locali si bacsisurile acestora (in cazul realizarii programului optional, onorariul ghidului local este inclus in pretul programului)

-asigurarea medicala sau storno

 

*Tariful prezentat este valabil pentru pentru rezervari pana la data de 15 ianuarie 2019.

Dupa aceasta data tariful va fi de 135 euro/pers.


Conditii plata: Avans la rezervare 30 euro/pers – nerambursabil in caz de anulare; diferenta pana la 31 ianuarie 2019


NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 5 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.


Penalizari in caz de anulare:
-penalizare 30 euro pana la data de 31.01.2019
-incepand cu data de 01.02.2019 penalizare 100%

 

Produs Corali

Inscrie-te la newsletter
go