01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

DUNAREA LA CAZANE / HUNEDOARA

HERCULANE

 

 

 

DUNAREA LA CAZANE – HUNEDOARA 

26 – 30 IULIE 2017

Horezu – Targu Jiu – Tismana – Valea Cernei – Baile Herculane – Orsova – Cazanele Dunarii – Prislop – Hunedoara – Sibiu

 

PROGRAM :

Ziua 1 BUCURESTI – BAILE HERCULANE

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Pitesti – Horezu – Targu Jiu – Baile Herculane (420 km). Se viziteaza: MANASTIREA HOREZU (cea mai de seamă ctitorie a domnului martir Constantin Brâncoveanu, 1688-1714), ATELIERUL MESTERULUI OLAR PIETRARU (atelier si expozitie cu vanzare, cele mai calitative produse din Horezu), PESTERA MUIERII (sculptată în calcarele mezozoice de pe marginea sudică a Masivului Parâng, de către râul Galbenul. Este prima peșteră electrificată din România si cea mai impresionanta pentru turisti), TARGU JIU SI OPERELE LUI BRANCUSI (Coloana Infinitului – panoramic, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor), MANASTIREA TISMANA (cel mai vechi așezământ monahal din Țara Românească, având un rol primordial în menținerea credinței ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani), Valea si Muntii Cernei. Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 2 BAILE HERCULANE

Mic dejun. Tur pietonal si prezentarea obiectivelor din BAILE HERCULANE si optional DRUMETIE PE MUNTE sau BAI DE RELAXARE SI TRATAMENT IN STATIUNE. Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 3 BAILE HERCULANE – ORSOVA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Herculane – Orsova – Eselnita – Baile Herculane (50 km). PLIMBARE CU BARCILE PE DUNARE (Rezervatia Naturala Cazanele Mari si Mici, Chipul lui Decebal, Manastirea Mraconia, Pestera Ponicova, Grota Veterani). Se mai viziteaza: MANASTIREA SFANTA ANA (manastire de maici cu viata de obste, este asezata pe coama Dealului Mosului, care domina orasul Orsova) si Muzeul Memorial Pamfil Seicaru, tur panoramic ORSOVA, MUZEUL HIDROCENTRALEI PORTILE DE FIER (simbol al energeticii româneşti, rod al colaborării româno-iugoslave, prezinta caracteristicile generale ale Dunării, datele hidrologice si mărturii materiale ale aşezărilor umane din zonă). Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 4 BAILE HERCULANE – HUNEDOARA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Herculane – Sarmizegetusa – Hateg – Hunedoara (180 km). Se viziteaza: MANASTIREA PIATRA SCRISA (exista multe traditii care vorbesc despre recunostinta oamenilor pentru ca au scapat dintr-o primejdie, necesitatea credinciosului de a aduce jertfa lui Dumnezeu, chiar si atunci cand i se intampla o tragedie, SARMIZEGETUSA (ruinele Ulpiei Traiana Sarmisegetusa), MANASTIREA PRISLOP (Mormantul Parintelui ARSENIE BOCA), MUZEUL CASTELUL CORVINILOR (numit și Castelul Hunedoarei sau al Huniazilor, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România). Cazare si cina in Hunedoara.

Ziua 5 HUNEDOARA – BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare pe ruta Hunedoara – Sibiu – Bucuresti (430 km). Se viziteaza: CETATEA CALNIC (Kelling, unul din monumentele de arhitectura cele mai interesante din secolul al XIII-lea, ocupa un loc special intre fortificatiile ridicate de sasii transilvaneni), COMPLEXUL NATIONAL MUZEAL “ASTRA” din Sibiu (cea mai vastă structură etnomuzeală din România, muzeul în aer liber se întinde pe o suprafaţă de 96 ha si sunt expuse case si obiecte din toate zonele Romaniei). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

TARIF : 1.000 LEI / persoana

 

OFERTA SPECIALA   950 LEI / persoana – pentru inscrierea in luna ianuarie 2017

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 4 CAZARI la hoteluri de 3* cu facilitati superioare
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada
 • SUVENIR CIRCUIT ROMANIA – un CD cu pozele facute in timpul excursiei
 • Unele mese au licori magice incluse

 

TARIFUL NU INCLUDE

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Croaziera, intrarile la obiectivele turistice (toate cumulate fac aproximativ: 100 lei)

 

BINE DE STIUT

 • Supliment camera single: 250 lei
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;
 • Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 – 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana
 • Avans la inscriere 450 lei / persoana;
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;
 • Cazarea menționata în acest program poate fi modificata, în acest caz agenția oferind o alternativă similară;
 • Cazari folosite in 2016, cu servicii si facilitati superioare: Hotel Golden Spirit 3*, Hotel Rusca 3*

 

 

 

produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go