01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

FRUMOASA ODESSA 15.08

odessa

FRUMOASA ODESSA – GRANDOARE, ROMANTISM, PLAJA, SHOPPING, CULTURA, DISTRACTIE

program 5 zile – 4 nopti – transport autocar – cazare la hotel 4* – mic dejun

CROAZIERA IN GOLFUL ODESSEI – SPECTACOL LA OPERA – VIZITA LA MUZEUL CONIACULUI SHUSTOV (CU DEGUSTARE) – SHOW LA DELFINARIU – VIZITA LA CRAMA SHABO (CU DEGUSTARE)
INCLUS IN PRET: TURUL PANORAMIC AL ODESEI; VIZITA LA CATACOMBE; VIZITA LA CETATEA ALBA 

 

Camera dubla: pachet 5 zile, transport, cazare, mic dejun, excursii: 2 adulti: 249 euro x 2pers = 498 euro
Camera single: pachet 5 zile, transport, cazare, mic dejun, excursii: 1 adult: 329 euro

 

Ziua 1-15.08.2018-miercuri
Bucuresti, Galati, Odessa (559 km)
Plecam dimineata devreme din Bucuresti. Pornim pe ruta Bucuresti – Buzau – Galati. Tranzitam Moldova, intram in Ucraina si trecem Nistrul. Vom sosi la Odesa in cursul dupa amiezii si ne vom caza la hotel 4*. Urmeaza cateva zile de relaxare si aventura in magnificul oras intemeiat de Ecaterina cea Mare. Odesa are peste 25 de kilometri de plaja. Vom putea alege sa mergem la plaja Arcadia sau la altele, la fel de frumoase: Langeron, Delfin sau Otrada. Nu vom rata o vizita la Privoz, marele bazar al Odesei. Si nu vom ocoli nici centrul plin de magazine de firma. Vom vizita celebrul Pasaj si Piata de Suveniruri de langa Catedrala, de unde putem cumpara cadouri pentru cei dragi. Adeptii istoriei si ai culturii au ca alternativa la shopping… muzeele! Vor avea de unde alege, mai toate fiind chiar in centrul orasului: Muzeul de Arheologie, Muzeul de Ceara, Muzeul de Literatura, Muzeul de Arte Occidentale si Orientale, Muzeul Puskin, Muzeul Ciocolatei, Muzeul Contrabandei si multe altele. Dupa cazare pornim intr-un Tur nocturn pe strazile Odessei si ne vom bucura de feeria multicolora a centrului vechi. Timp liber. Cazare in Odessa.

Ziua 2–16.08.2018-joi
Treptele Potemkin, Golful, Strada Deribas, Pasajul, Catedrala Ortodoxa, Muzeul Shustov
Mic dejun. La ora 09:00 pornim cu autocarul intr-un Tur Panoramic pe bulevardele largi si pline de farmec ale Odesei. Ne oprim la Catedrala Ortodoxa, dupa care vom parcurge pe jos fabulosul centru vechi al Odesei. Vom face o Croaziera in Golful Odesei. Revenim in oras, vom urca faimoasele Trepte Potemkin si, dupa ce vom admira minunile arhitectonice ale Odesei, vom mai ramane in centru pentru explorarea magazinelor si teraselor elegante. Revenim la hotel in jurul orei 14:00. Timp liber. Dupa amiaza, in jurul orei 18:00, mergem intr-o vizita cu degustare de coniacuri la Muzeul Coniacului Shustov. Vom afla istoria dinastiei Sustov, antreprenori celebri de pe vremea Imperiului Rus, creatori ai celebrului coniac care le poarta numele. Timp liber. Cazare in Odessa. 

Ziua 3-17.08.2018-vineri
Catacombele, Plaja Arcadia, Spectacol la Opera 
Mic dejun. La ora 09:00 vom merge la Nerubayskoye, la 17 km departare de Odesa, pentru a vizita Catacombele. Roma are faimoasele sale catacombe, ca si Parisul. Dar orasul cu cele mai multe catacombe este Odesa. Dupa vizita la Catacombe ne vom indrepta spre Plaja Arcadia*, unde ne vom familiariza cu plajele si restaurantele de aici. Se spune ca Plaja Arcadia este mama tuturor plajelor din Odesa. Dupa vizita in Arcadia pornim cu autocarul pe frumosul Bulevard Francez si revenim la hotel in jurul orei 12:00. Timp liber. Dupa amiaza, de la ora 18:30, vom lua parte la un Spectacol la Opera: “Frumoasa din padurea adormita” de Ceaikovski. Se spune ca faimoasa Opera din Odesa este cea de-a doua din lume – ca frumusete si acustica – dupa aceea din Viena! Timp liber. Cazare in Odessa.
*timp pentru plaja: intre orele 11:00 – 17:00

Ziua 4-18.08.2018-sambata
Limanul Nistrului, Cetatea Alba, Crama Shabo, Show la Delfinariu
Mic dejun. La ora 08:00 plecam cu autocarul* spre Limanul Nistrului, dupa care ne vom indrepta spre Cetatea Alba, vechea fortificatie a lui Stefan cel Mare, pe care o vom vizita timp de o ora. Vom putea cumpara suveniruri de la vanzatorii care isi au tarabele la intrarea in Cetate. Apoi vom merge la Shabo, faimoasa vinarie, unde vom face o vizita cu degustare de circa 3 ore. Revenim in oras in jurul orei 16:00. Timp liber. In cursul serii, in jurul orei 21:00, ne indreptam spre cea mai centrala plaja din Odessa, Langeron, unde vom participa la un show impresionant la Delfinariul Nemo, cel mai mare din estul Europei. Aceia dintre noi care inca mai dispun de energie dupa spectacol, vor putea petrece noaptea intr-unul din faimoasele cluburi de noapte pentru care Odessa este binecunoscuta sau sa ia o masa de seara buna la un restaurant cu specific georgian, italian sau ucrainean. Odesa este celebra pentru distractiile pe cinste care au loc in restaurantele, terasele si cluburile de noapte pe tot timpul anului, indiferent de sezon! Timp liber. Cazare in Odessa.
*turistii care nu merg in aceasta excursie au la dispozitie o zi intreaga pentru plaja!

Ziua 5-19.08.2018-duminica
Inapoi spre casa, prin Bugeac
Mic dejun. Eliberam camerele dupa ora 10:00. Parasim Odesa, trecem Nistrul si vom strabate vechiul Bugeac spre Bolgrad si Vulcanesti, pe unde vom trece din Ucraina in Moldova. In cursul dupa amiezii vom ajunge la vama Giurgiulesti. Pauza de shopping la Duty Free! Dupa intrarea in Romania facem o scurta oprire in Galati. Seara tarziu vom sosi la Bucuresti.

Servicii incluse:
– transport autocar 3*;
– cazare 4 nopti in Odesa la hotel 4*;
– mic dejun;
– turul panoramic al Odesei cu autocarul si pietonal;
– vizita la Catacombe;
– vizita la Cetatea Alba;
– ghizi si intrari la toate programele incluse;
– insotitor grup;
– asistenta turistica locala.

Servicii neincluse:
– croaziera in Golful Odesei: 5 euro
– spectacol la Opera (spectacolul “Frumoasa din padurea adormita” la ora 18:30): 15 euro
– vizita la Muzeul Coniacului Shustov (cu degustare): 15 euro
– show la Delfinariu (spectacol de noapte la ora 21:30): 15 euro
– vizita la Crama Shabo (cu degustare): 30 euro

Toate optionalele trebuie sa aiba minimum 20 de turisti inscrisi

TERMENE DE PLATA:
-30% avans in 3 zile de la inscriere
-70% diferenta de plata pana la data de 15.07.2018.

ALTE CONDITII:
– Programul este garantat pentru un grup de minimum 30 persoane. In cazul unui numar mai mic de persoane inscrise, tariful se va recalcula. Data limita de inscriere: 15.07.2018.
– Prezentarea la autocar cu 30 min inaintea plecarii;
– Data limita pentru achizitia de excursii optionale: 01.08.2018.
– Programul poate fi modificat de catre insotitorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
– Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Turism din Ucraina; 
– Pasaportul este obligatoriu pentru excursia in Ucraina;
– Puncte de imbarcare: Bucuresti (Lic. Gh. Sincai: ora 05:00), Buzau (Lukoil, Bd. Industriei: 06:30), Galati (McDonald’s: ora 08:00)

 

cod PTA

Inscrie-te la newsletter
go