01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

REVELION 2018 HALKIDIKI

secret-paradise-hotel-spa-18

REVELION 2018  HALKIDIKI

30.12.2017-02.01.2018 – 4 zile/3 nopti

transport autocar

 

HOTEL ALKYONIS 2*sup. www.mykoniatihotels.gr

          Hotelul Alkyonis are o poziţie excelentă în centrul oraşului Nea Kallikratia, la 100 de metri de  mare, cu acces facil la taverne, magazine, precum si la centrul SPA al hotelului Secret Paradise.

untitled

 

 

 

 

 

 

 

HOTEL SECRET PARADISE & SPA 4*  www.secretparadise.gr ; www.mykoniatihotels.gr

 Foarte cunoscut sub vechiul sau nume (Mykonos Paradise), hotelul se află la o distanţă de numai 40  Km de oraşul Salonic, în partea vestică a peninsulei Halkidiki, aşezat între dealurile pline de vegetaţie ale localităţii Nea Kalikratia şi litoralul mării. In incinta functioneaza unul dintre cele mai cunoscute centre Spa din nordul Greciei, dotat cu jacuzzi, saună, baie de aburi, piscină interioară, sală de fitness, masaj şi centru de frumuseţe.

untitled

 

 

 

 

 

 

Pentru ambele hoteluri cinele si programul festiv de Revelion se ofera la restaurantul hotelului Secret Paradise. Programul de Revelion include un meniu variat tip bufet, muzica live si sampanie. Celelalte bauturi sunt contra cost.

 

Tariful include:

  • 3 nopti cazare cu mic dejun
  • transport autocar – plecare din Pitesti (cu supliment 10 euro) si Bucuresti, 29.12 (vineri seara), pentru cele 2 hoteluri mentionate mai sus. Intoarcerea va fi pe 02.01, plecare dimineata din Halkidiki, sosire seara in Bucuresti, respectiv Pitesti
  • include asistenta turistica si tur de oras Salonic – la ducere

Avans 50% la rezervare; diferenta cu 21 zile inainte de plecare.

 

Produs Corali

Inscrie-te la newsletter
go