01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Hotel Central 4*, Nisipurile de aur

central poza

 

 

Hotel Central**** este pozitionat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur  la circa 350-400 m de plaja. Hotelul Central**** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2008 si dispune de camere foarte spatioase, confortabile, luminoase, servicii bune si tarife concurentiale.
Hotelul este reprezentat de o cladire cu 7 niveluri, deservite de 2 lifturi, avand dispuse 70 camere duble, 14 studiouri si 12 apartamente cu 1 dormitor.
Camerele duble au suprafata de circa 38 mp. si se bucura de urmatoarele facilitati: Aer conditionat individual, Grup sanitar cu dus si uscator de par, TV-satelit, Minibar, Telefon, Acces internet contra cost, Balcon, Pat suplimentar/ fotoliu extensibil.
Camerele tip studio dispun de suprafata de circa 50 mp. si chicineta echipata complet (fara cuptor). Apartamentele sunt formate din sufragerie, dormitor si chicineta.
Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: Restaurant, Lobby Bar, internet wireless in Lobby – gratuit, seif contra cost, sala de conferinte, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, camera de joaca pentru copii, fitness, tenis de masa, biliard (contra cost), masaj, sauna (contra cost), parcare pazita contra cost. Rezervarea locurilor de parcare se face numai la receptie in ziua cazarii. Nu se accepta animale de companie.

central 4

Inscrie-te la newsletter
go