01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

PASTE IN TARA SFANTA, Samaria – Sebastia

israel poza

 

PASTE  IN  TARA SFANTA  Samaria – Sebastia

Bonus: Slujba Invierii la Sfantul Mormant

 

tarif 749 euro/pers

23.04 – 30.04.2019

 

ZIUA I: 23.04 (marti) Tel Aviv – Bethlehem

Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 19:55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 22:30. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: 24.04 (miercuri) Ierusalim – Sf. Mormant – Muntele Sion – Ein Karem

Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim pentru  rugaciune la Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Participare la Slujba (Denia Sf. Si Mari Joi). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA III: 25.04 (joi) Betania – Mormantul lui Lazar – Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Raul Iordan – Ierihon

Mic dejun. Plecare spre Mormantul lui Lazar si Biserica in care a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan –  in care a fost botezat Mantuitorul, oprire pentru baie si botez simbolic. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala – Muntele Ispitirii ,,Carantania’’ si Asezamantul Romanesc. Participare la Slujba (Celor 12 Evanghelii). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: 26.04 (vineri) Ierusalim – Gradina Ghetimani –  Drumul Crucii in Vinerea Mare!

Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon – Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator – facatoare de minuni.  Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur.  Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la Slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare  in Bethlehem.

ZIUA V: 27.04 (sambata) Ierusalim – Hristos a Inviat!!! Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului

Mic dejun. Sosire in  Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri – Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar  slujba este  transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Se continua programul cu orasul Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina.  La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii.  Cina si cazare  in Bethlehem.

ZIUA VI: 28.04 (duminica) Samaria – Sebastia – Marea Moarta  

Mic dejun. Plecare spre Samaria – Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov – locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul. Optional: Masa Festiva de Paste  ­(25 euro/ pers.aprox.). Deplasare spre Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: 29.04 (luni) Nazareth – Tiberias – Cana Galileii Tabor – Capernaum

Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers.), Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel pentru Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VIII: 30.04 (marti) Bethlehem – Sf. Sava – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers).
Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv. Tur panoramic Tel-Aviv cu oprire la Marea Mediterana. Decolare la 23­.30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 02.15.

 

 

DATA DE PLECARE

Loc in Dbl Supliment SINGLE              Copil 2-12 ani

     (in camera cu 2 adulti)

23.04.2019 749 € 195 € -30 euro
                SERVICII INCLUSE : TARIFUL NU INCLUDE:
 • bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti                           
 • 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de  4*
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • transport cu autocar modern – aer conditionat          
 • ghid si preot   
 • 2 mese in avion (mic dejun si cina)
 • taxele de aeroport 
 • bacsisuri (hoteluri, ghizi  si soferi)
 • intrarile la obiectivele turistice
 • asigurarea medicala
 • excursiile optionale din program si cele propuse la fata locului
 • bauturile alcoolice si racoritoare la mese
 • in 28.04 Masa Festiva de Paste  ­(25 euro/pers. aprox.)

 

 

 

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

 

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Orarul de  zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana Tarom. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

 

Cod ALD

Inscrie-te la newsletter
go