01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Revelion 2022 la Baile Tusnad – Hotel O3zone

O3ZONE

Hotel O3zone 4* – Baile Tusnad
Revelion 2022:
Perioada: 30.12 – 02.01.2022

Hotelul O3Zone este situat în centrul stațiunii Băile Tușnad, si dispune de o piscină interioară și un centru spa. Restaurantul hotelului servește preparate locale și internaționale, iar barul oferă diverse băuturi. Camerele Hotelului O3Zone sunt dotate cu TV-LCD și minibar. Băile private oferă articole de toaletă gratuite, halate de baie și duș. Unele unități au o cadă spa și o terasă panoramică. Recepția are program non-stop. La cerere, se oferă room-service și prânzuri la pachet. O sală de gimnastică, 2 saune și diverse tratamente de masaj și wellness sunt disponibile la un cost suplimentar. Lacul Ciucaș se află la 3 minute de mers pe jos de proprietate. Pârtiile din zona de schi Tușnad se găsesc la 1 km. Gara locală se află la 500 de metri de Hotel.

Pachetul cuprinde:

 • Cazare 3 nopţi, loc în cameră dublă cu toate mesele incluse
 • 30.12    Primire cu cozonac și afinată la check-in/ Seară de bun venit cu cină bufet și muzică live cafe-concert
 • 31.12     Plimbare cu sania/ căruța trasă de cai  (10:00), grătar în aer liber/ prânz bufet la hotel/ Cină de Revelion cu open bar/Petrecere cu formația Rhytmic/ Foc de artificii
 • 01.01     Brunch/ Plimbare cu sania/ căruța  trasă de cai (13:00), grătar în aer liber / Program individual, relaxare la spa/ Cină de Anul Nou cu open bar/ Party cu DJ
 • 02.01    Mic dejun şi check-out

Taxa locală: 2 lei/noapte/persoană (peste 14 ani), se achită suplimentar la recepție.              

 

Tarif cu loc la mese în sala Mihai Eminescu  1920 lei/ persoană/ pachet

Tarif cu loc la mese în Restaurant O3zone    1830 lei/ persoană/ pachet

Orchestra și ringul de dans sunt în sala Mihai Eminescu.
Clienților cu rezervare în Restaurant O3zone li se asigură muzica prin boxe și acces liber în sala Mihai Eminescu.


Supliment single 290 lei/ sejur
Supliment apartament 520 lei/ apartament (2 pers)/ sejur

Tarife copii:

 • Copiii cu vârsta sub 2 ani beneficiază de gratuitate, fără asigurarea locului la mesele festive și fără pat suplimentar.
 • Pentru copiii cu vârsta între 2-6 ani cu meniu copil şi loc la mesele festive, fără pat suplimentar, tariful  este 590 lei/sejur
 • Pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani pe pat suplimentar, cu meniu copil şi loc la mesele festive, tariful este 1150 lei/sejur
 • Pentru copii cu vârsta între 14-18 ani pe pat suplimentar este 1630 lei/sejur
 • Adult peste 18 ani nu se acceptă pe pat suplimentar, se va rezerva o cameră suplimentară prețul pachetului + supliment single.

 

Mențiuni:

 • Programul de plimbare cu sania sau căruța durează aprox. 4-5 ore și conţine un grătar în aer liber cu vin fiert, ceai şi pălincă de casă la discreție. Participanții se vor înscrie în momentul rezervării la alegere pentru data de 31.12 ora 10:00 sau 01.01 ora 13:00. Se recomandă îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată pentru activități în aer liber pe timp de iarnă. / Ii rugam pe turisti sa opteze la rezervare înscrierea la una dintre cele 2 perioade numite şi să ne specifice în solicitarea de rezervare data pentru care s-a înscris clientul. În caz contrar vom aloca locurile conform disponibilității!
 • Pentru terapii Spa vă recomandăm să faceți programare la numărul de telefon dedicat.
 • La toate programele se vor respecta normele de sănătate şi distanţare socială prevăzute de lege la momentul evenimentului.

Politica de anulare: 

 • Turiștii pot anula din motive personale rezervarea făcută, fără penalizare până in data de 15.12.2021. În acest caz sau în cazul în care reglementările naționale nu vor permite organizarea evenimentului avansul achitat poate fi folosit pentru achiziționarea unui sejur într-o altă perioadă.
 • În cazul anulării dupa data de 15.12.2021, avansul plătit se pierde.

Produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go