01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Revelion in Insula DJERBA, Tunisia

DJERBA

REVELION IN INSULA DJERBA – Tunisia

Va invitam sa descoperiti insula DJERBA, coltul exotic al Tunisiei cu plaje nisipoase si climat bland.

CHARTER AVION cu plecare din Bucuresti si din Timisioara
Perioada 30.12/04.01 – 5 nopti
de la 688 euro/persoana/loc in camera dbl

 

PALM AZUR CLUB 4*               –  688 euro/persoana/loc in camera standard

DJERBA RESORT HOTEL 4*   –  719 euro/persoana/loc in camera standard

FIESTA BEACH 4*                    –  785 euro/persoana/loc in camera standard

ROYAL GARDEN PALACE 5*  –  814 euro/persoana/loc in camera standard

 

Tarifele de mai sus sunt valabile pentru plecarea din Bucuresti, si au aplicata reducerea Early Booking pana la 10.10.2022.


Pachetul include:
-5 nopti cazare cu all inclusive

-bilet de avion, taxe incluse
-transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
-Masa festiva de Revelion


Conditii de plata:

-Avans 50% la rezervare
-Diferenta pana la 05.12


Penalizari in caz de anulare:

-50% din momentul rezervarii
-100% incepand din 06.12

 

Ce se poate face în DJERBA?

Djerba este un punct bun de plecare în excursiile din partea continentala a Tunisiei si pentru explorarea Saharei.

  1. TURUL INSULEI – jumatate de zi (08:00 – 13:00):

Aveti posibilitatea de a descoperi fumuseta si sunetul pietei locale din Midoun. Turul continua cu Muzeul Local, cu vizitarea unui atelier de ceramica veche, într-un sat berber si apoi, cu El Griba (cea mai veche sinagoga din Africa). În principalul oras al insulei, Houmt Souk, va vor atrage atentia casele albe din vechiul cartier, fostul fort spaniol, Mausoleul Sidi Salem si veti avea timp pentru mici cumparaturi. Tot in aceasta zona se afla si Muzeul de Arta si Traditii al insulei Djerba.

  1. MATMATA – 1 zi cu autocarul:

În jurul orei 07:00 se pleaca din Djerba. Se face un mic popas în satul berber Tamezeret si se continua catre Zaafrane, via Douz, „poarta desertului”. La Douz, va veti putea plimba cu camila si se va servi pranzul la hotelul El Mouradi Douz + timp liber la piscina. Dupa pranz porniti catre Matmata, unde se viziteaza satul troglodit si platourile vechi de filmare pentru „Star Wars”. Aceasta zona desertica pare desprinsa din alta lume din cauza locuintlor de tip pestera. Excursia continua spre Medenine, cu vizitarea vestitelor “ghorfas”, camerele boltine costruite de berberi si folosite de 400 de ani pentru depozitarea cerealelor si a altor produse. Sosire la hotelurile din Djerba aproximativ ora 19:00.

  1. KSAR GHILANE – 1 zi cu autocarul:

Se pleaca din Djerba dimineata (în jur de 07:00), pe drumul roman (dig, 7 km lungime), care este principala legatura dintre continent si Djerba. La o mica pauza de cafea, vi se va detalia programul zilei. La sosirea în Medenine se vor vizita “ghorfas”, camerele boltine costruite de berberi si folosite de 400 de ani pentru depozitarea cerealelor si a altor produse. Turul continua catre satul Ben Khdache, unde drumul astfaltat se termina. Calatoria porneste pe drumul de pietris, pâna la oaza Ksar Guilane, situata în mijlocul dunelor de nisip. De aici începe Marele Erg Oriental! Dunele de nisip formeaza un peisaj suprarealist, într-o continua miscare, ce impresioneaza prin dimensiuni si culori. Se pot face plimbari cu camila si se va servi prânzul în tabara El Bibine. Întoarcerea catre Djerba se va face prin Ben Khadache si Ksar Elwamaa.

  1. TOP TOZEUR – 2 zile / 1 noapte în Sahara:

Dimineata devreme se pleaca din Djerba catre Gabes. Se viziteaza piata din Jara (cunoscuta pentru diversitatea condimentelor); se continua calatoria catre Tozeur, via Chott El Djerid (lacul cu sare de mare, cunoscut pentru mirajele sale si efectele de culoare). Tradus din araba, numele lacului înseamna „laguna tarâmului palmierilor”; cuvântul “chott” se refera la faptul ca lacul ramâne uscat în timpul sezonului cald si se umfla în timpul ploilor. Este vizitat temporar, primavara, de pasarile flamingo. Odata ajunsi la Tozeur, se viziteaza centrul orasului si se face check-in-ul la hotelul El Mouradi Tozeur cu pensiune completa. Dupa prânz, se vor vizita oaza muntoasa din Tamerza, Chebika, Mides si muzeul Dar Cherait.

  1. TATAOUIN – 1 zi cu autocarul sau cu 4×4:

Dupa micului dejun la hotel, veti porni pe drumul roman catre Medenine, nu înainte de un scurt popas pentru fotografii. La Medenine veti vizita „ghorfas”, camerele boltine costruite de berberi si folosite de 400 de ani pentru depozitarea cerealelor si a altor produse. În jurul orei 10:30 veti sosi în Tataouine: se viziteaza piata locala, apoi satul berber Cheneni (situat pe o creasta muntoasa). Prânzul se va servi în hotelul Dakyanous. Dupa prânz, veti merge la Ksar Hadada pentru a vedea, vechile depozite fortificate de cereale ale berberilor.

cod produs KUS

Inscrie-te la newsletter
go