01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Rusalii in Basarabia

CATEDRALA CHISINAU

Tarif: 95 euro/persoana, in camera dubla;

supliment single 30 euro

Ziua 1 sambata Plecare din Bucuresti (cca ora 7.00), pe ruta Ploiesti – Buzau – Focsani – Barlad (se pot face imbarcari si din aceste localitati) – Albita. Dupa formalitatile de frontiera continuam drumul catre Chisinau, unde se va ajunge in jurul orei 16, functie de trafic. Cazare pentru 2 nopti la hotel Cosmos 3*, situat in centrul orasului apoi o plimbare in zona ne va oferi o prima imagine a acestuia si vom intelege de ce este supranumit Orasul parcurilor.

Ziua 2 duminica Zi dedicata marilor “tentatii”: in prima parte a ei ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale; apoi pentru dupa-amiaza va propunem un program optional ce include vizitarea complexului muzeal Orheiul Vechi – cel mai important sit cultural din Basarabia, nominalizat pentru a fi inclus in patrimoniul UNESCO, precum si Cramele Cricova, un veritabil oras subteran cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. Seara intoarcere la Chisinau.

Ziua 3 luni Timp liber in cursul diminetii. In jurul orei 11.30 va fi programata plecarea catre Bucuresti, cu o scurta deviere din traseu pentru a vizita Manastirea Capriana, atestata inca din vremea domnitorului Alexandru cel Bun. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

Tariful include:

– 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;

– transport autocar/midibus, functie de nr de persoane, cu toate facilitatile

– insotitor de grup

 

Tariful nu include:

– programul optional de duminica (cca 10 euro/pers);

– intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali (Cricova cca 20 euro, Orheiul Vechi cca 2 euro)

 

Notapentru vizitarea cramelor Cricova este necesara rezervare prealabila, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin o saptamana inaintea plecarii iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. Vizita standard dureaza cca 90-100 minute, accesul se face cu trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghid local.

 Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil

 

Plata: avans 30 euro la rezervare, iar diferenta se achita pana la 30.04.2018

Penalizare in caz de anulare: 30 euro din momentul rezervarii si 100% incepand din 01.05

 

Produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go