01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Shopping ISTANBUL 1-3 Noiembrie

ISTANBUL 2

 

 

Shopping la ISTANBUL 01/03 noiembrie 2018

Tarif promotional*: 105 EURO/persoana/loc in dubla

 

„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”


 

Ziua 1 – joi 1.11

Plecare  miercuri seara  (31.10) din Pitesti ora 20.00 si din Bucuresti – zona Timpuri Noi la ora 22.00 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Edirne – Istanbul. In cursul diminetii sosire la Istanbul, timp liber pana in jurul orei 14 cand se vor putea face formalitatile de cazare la Hotel Yuksel Yenikapi 4*  situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar.

 

Ziua 2 – vineri 2.11

Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim – inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.

 

Ziua 3 – sambata 3.11

Cine si-a definitivat deja lista de cumparaturi poate vizita Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc), Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 11-12; plecarea de la hotel este prevazuta pentru ora 17, cu o oprire de cca doua ore la FORUM – cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini. Sosirea in Bucuresti, respectiv Pitesti, in cursul diminetii de duminica.

 

Tarif promotional*: 105 euro/persoana/loc in dubla/ tripla

supliment single 28 euro;

reducere a 3-a persoana in camera 10 euro

supliment imbarcare din Pitesti: 10 euro

 

Servicii incluse:

-transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat

-2 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Yuksel Yenikapi 4* http://www.yukselhotels.com.tr/en/index.html

-insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

-taxele de intrare la obiectivele turistice

-asigurarea medicala sau storno

 

Conditii de plata: Avans la rezervare 30 euro/pers – nerambursabil in caz de anulare; diferenta pana la 30 septembrie 2018


NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.


Penalizari in caz de anulare:

-penalizare 30 euro pana la data de 30.09.2018
-incepand cu data de 01.10.2018 penalizare 100%

 

produs Corali

Inscrie-te la newsletter
go