01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARA BANATULUI

cazanele d

 

TARA BANATULUI           

05 – 09 IULIE 2017

Scornicesti – Slatina – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Baile Herculane – Oravita – Cazanele Dunarii – Anina – Oravita – Valea Rudariei – Caransebes – Timisoara – Baia de Arama – Hobita – Targu Jiu – Horezu – Pitesti

 

PROGRAM :

Ziua 1 BUCURESTI – BAILE HERCULANE

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Scornicesti – Slatina – Craiova – Strehaia – Baile Herculane (400 km). Se viziteaza: CASA MEMORIALA NICOLAE CEAUSESCU (Scornicesti), „ATLETUL ALBANEZ” (cofetarie si bragagerie cu istorie de 300 ani si vanzare fara intrerupere in ultimii 100 de ani), PIETONAL PARCUL NICOLAE ROMANESCU (al treilea cel mai mare parc natural din Europa), PANORAMIC OBIECTIVELE DIN CENTRUL CRAIOVEI, MANASTIREA STREHAIA SI RUINELE CETATII DOMNESTI (ctitoria lui Matei Basarab din 1645, purtand hramul Sfanta Treime si are altarul orientat 42 de grade spre sud), CETATEA MEDIEVALA A SEVERINULUI (panoramic). Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 2 BAILE HERCULANE

Mic dejun. Tur pietonal si prezentarea obiectivelor din BAILE HERCULANE si optional DRUMETIE PE MUNTE sau BAI DE RELAXARE SI TRATAMENT IN STATIUNE. Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 3 BAILE HERCULANE – ORAVITA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Herculane – Eftimie Murgu – Valea Minisului – Anina – Oravita – Cazanele Mari – Cazanele Mici – Berzeasca – Orsova – Baile Herculane (300 km). Se pot vedea si vizita: COMPLEXUL MULINOLOGIC SI VALEA RUDARIEI (pe a cărui curs sunt amplasate 22 mori vechi de apa cu ciutura, construite din lemn, înșirate de-a lungul a aproximativ 3 kilometri de râu, unde si astăzi rândașii folosesc și întrețin în sistem asociativ aceste mori de apă), CASCADA BIGAR (apa izbucului Bigar, bogată în calcar, se varsă în râul Miniș de pe un prag stâncos, formând o cascadă de tuf calcaros), CALATORIE CU TRENUL INTRE ANINA SI ORAVITA (cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, o minunăție tehnică care străbate un peisaj mirific. Aproape toată calea ferata este realizată din tunele, poduri si străpungeri în stâncă), CAZANELE MARI SI MICI, CHIPUL LUI DECEBAL, MANASTIREA MRACONIA (104 km de-a lungul Dunarii). Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 4 BAILE HERCULANE – TIMISOARA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Herculane – Caransebes – Lugoj – Timisoara (360 km). TUR PIETONAL CU VIZITAREA OBIECTIVELOR DIN CENTRU TIMISOAREI. Cazare si cina in Baile Herculane.

Ziua 5 BAILE HERCULANE – BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Herculane – Baia de Arama – Hobita – Targu Jiu – (430 km). Se viziteaza: PODUL LUI DUMNEZEU (Podul Natural de la Ponoarele este unicul pasaj natural rutier funcțional la nivel național, fiind un vestigiu al Peșterii Podului ce a rezultat prin surparea tavanului acesteia, 30 m lungime, 13 m lățime, 22 m înălțime și 9 m grosime), deschis traficului rutier), CASA MEMORIALA CONSTANTIN BRANCUSI (din 1970 adaposteste o colectie de albume, scrisori, fotografii si documente referitoare la viata si opera celui care a fost parintele sculpturii moderne), COMPLEXUL MUZEAL MALDARESTI (a fost organizat intr-un cadru natural pitoresc si reuneste Culele Greceanu, Duca, precum si Casa Memoriala I.G.Duca, toate fiind monumente deosebite ale arhitecturii romanesti, in care se impletesc armonios elemente taranesti din zona cu elemente ale unor constructii cu caracter de fortificatii), MANASTIREA DINTR-UN LEMN (mănăstirea a fost construită din trunchiul unui singur stejar secular, în scorbura căruia a fost găsită icoana Maicii Domnului). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

 

TARIF : 1.000 LEI / persoana

 

OFERTA SPECIALA  950 LEI / persoana – pentru inscrierea in luna ianuarie 2017

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 4 CAZARI la hoteluri de 3* cu facilitati superioare
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada
 • SUVENIR CIRCUIT ROMANIA – un CD cu pozele facute in timpul excursiei
 • Unele mese au licori magice incluse

 

TARIFUL NU INCLUDE

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Trenul Anina-Oravita, intrarile la obiectivele turistice (toate cumulate fac aproximativ: 30 lei)

 

BINE DE STIUT

 • Supliment camera single: 250 lei
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;
 • Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 – 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana
 • Avans la inscriere 450 lei / persoana;
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;
 • Cazarea menționata în acest program poate fi modificata, în acest caz agenția oferind o alternativă similară;
 • Cazare cu facilitati si servicii superioare: hotel Golden Spirit 3*

 

produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go