01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARA DOBROGEI – DELTA DUNARII

ARGAMUM

 

 

TARA DOBROGEI – DELTA DUNARII      

22 – 25 IUNIE 2017

14 – 17 SEPTEMBRIE 2017

 

PROGRAM

Ziua 1 BUCURESTI – MURGHIOL

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Adamclisi – Medgidia – Murghiol (440 km). Se viziteaza: MANASTIREA PESTERA SFANTULUI ANDREI (o biserica adevarata sapata in stanca, amplasata la baza unui mic munte impadurit), MUZEUL ADAMCLISI (cuprinde numeroase vestigii arheologice descoperite în cetate şi împrejurimi. Pe o parte a muzeului sunt expuse metopele, friza inferioară şi cea superioară, pilaştrii, crenelurile şi blocurile de parapet ale stilului attic festonat. În centrul sălii este expusă statuia colosală a trofeului, inscripţia şi friza cu arme. Celelalte exponate sunt constituite de colecţiile ceramice), CASTRUL ROMAN SI TROPAEUM TRAIANI (este un monument triumfal roman în Adamclisi, ridicat în cinstea împăratului roman Traian, între anii 106 – 109 d. Hr. pentru a comemora victoria romanilor asupra dacilor în anul 102 d.Hr.), CHEILE DOBROGEI (alcătuiesc o zonă protejată, o arie specială avifaunistică). Cazare si cina in Murghiol.

Ziua 2

Mic dejun. EXCURSIE IN DELTA DUNARII. Se va alege o excursie mai scurta pe lacurile si canalele Uzlina, Isac, Isacel si Durnoliatca sau se poate opta pentru o excursie de o zi la Sulina, Sf. Gheorghe sau Padurea letea. Cazare si cina in Murghiol.

Ziua 3

Mic dejun. Deplasare pe ruta Murghiol – Enisala – Jurilovca – Babadag – Murghiol (170 km). Se viziteaza: CETATEA ENISALA (o fortăreață medievală zbuciumată de-a lungul istoriei de confruntările multor civilizații, amplasată pe un deal ce domină peisajul), CETATEA ARGAMUM (una dintre cele mai vechi asezari grecesti de pe teritoriul actual al Dobrogei, Cetatea Argamum sau Orgame, asa cum era cunoscuta in timpul grecilor, a fost ridicata de colonistii greci din Asia Mica, in secolul al VII-lea i. Hr.), BISERICA DE RIT VECHI JURILOVCA (primul locas de rugaciune datand din 1705. Policandrul, clopotul si multe alte obiecte din biserica sunt realizate la Moscova. Elementul particular in biserica de rit vechi il are crucea cu opt extremitati), GEAMIA TURCEASCA SI MORMANTUL LUI ALI GAZA – PASA – BABADAG (construita din piatra fatuita, este prevazuta cu un monumental pridvor pe arcade si un minaret inal de 21 m. Este cel mai vechi monument de arhitectura musulmana din Romana, ce gazduieste colectii de arta orientala decorative). Cazare si cina in Murghiol.

Ziua 4

Mic dejun. Deplasare pe ruta Murghiol – Tulcea – Frecatei – Bucuresti (370 km). Se viziteaza: CENTRU MUZEAL ECOTURISTIC DELTA DUNARII (ce prezintă în principal elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare), MONUMENTUL EROILOR si MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE TULCEA (ofera vizitatorilor imaginea succesiva a trecutului istoric al teritoriului de la Gurile Dunarii), MANASTIREA CELIC-DERE (este unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră. Numele este luat de la pârâul Celic-Dere). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

 

TARIF : 750 LEI / persoana

OFERTA  SPECIALA:  700 LEI / persoana – pentru inscriere pana la 28 februarie

 

TARIFUL  INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 3 CAZARI la hoteluri de 3* cu facilitati superioare
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada
 • SUVENIR CIRCUIT ROMANIA – un CD cu pozele facute in timpul excursiei
 • Unele mese au licori magice incluse
 • Excursia din Delta Dunarii

 

TARIFUL NU  INCLUDE

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Excursie in Delta Dunarii 60 – 120 lei
 • Intrarile la obiectivele turistice (toate cumulate fac aproximativ: 30 lei)

 

BINE DE STIUT

 • Supliment camera single: 200 lei
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;
 • Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 – 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana
 • Avans la inscriere 350 lei / persoana;
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;
 • Cazarea menționata în acest program poate fi modificata, în acest caz agenția oferind o alternativă similară;

 

Produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go