01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARA MOLDOVEI / CHISINAU

MOLDOVA

 

 

 

TARA MOLDOVEI – CHISINAU

05 – 10 SEPTEMBRIE 2017

Bucuresti – Focsani – Roman – Iasi – Falticeni – Suceava – Chisinau – Albita – Husi – Bucuresti

 

PROGRAM

Ziua 1 BUCURESTI – IASI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Buzau – Focsani – Bacau – Roman – Iasi (420 km). Se viziteaza: MUZEUL SATULUI VRANCEAN FOCSANI (muzeul este alcătuit din 73 de construcţii autentice, cu peste 6.000 de obiecte diferite), ARHIEPISCOPIA ROMANULUI SI BACAULUI (pe locul CETATII MUSATINE A ROMANULUI, CASTELUL STURDZA DIN MICLAUSENI (este un castel în stil neogotic construit între anii 1880-1904). Cina si cazare in Iasi.

Ziua 2 IASI – CENTRUL ORASULUI

Mic dejun. Tur panoramic si pietonal in zona centrala a orasului Iasi – PALATUL CULTURII (VIZITA COMPLETA A SECTIILOR PALATULUI), CASA DOSOFTEI, MANASTIREA SFINTII TREI IERARHI, BISERICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI, PRIMARIA (FOSTUL PALAT ROZNOVANU), PIATA UNIRII SI STATUIA LUI CUZA, STRADA LAPUSNEANU, MUZEUL UNIRII, BIBLIOTECA, PRANZ „LA PLACINTE”, UNIVERSITATEA AL. I. CUZA, PARCUL COPOU, TEIUL LUI EMINESCU, BOJDEUCA LUI CREANGA. Cina si cazare in Iasi.

Ziua 3 IASI – SUCEAVA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Iasi – Ruginoasa – Falticeni – Suceava – Iasi ( 310 km). Se viziteaza: PALATUL CUZA DE LA RUGINOASA (palat muzeu memorial dedicat Domnului Unirii), MUZEUL DE ARTA ION IRIMESCU (muzeu de artă plastică românească care găzduiește cea mai mare colecție de autor din România), MUZEUL APELOR (se constituie într-o veritabilă lecţie de instrucţie şi educaţie, de pelerinaj în lumea mediului acvatic), CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI (sistemul defensiv a făcut imposibilă pătrunderea în cetate făra acceptul celor din interior), MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN, CEL MAI MARE OU DE PASTE DIN LUME. Cina si cazare in Iasi.

Ziua 4 IASI

Mic dejun. Se viziteaza: MANASTREA GALATA (mama bisericilor moldovenesti, care imbina stilurile arhitectonice din toate cele trei tari romane), GRADINA BOTANICA (cea mai veche grădină botanică din România), CASA MEMORIALA MIHAIL SADOVEANU („Casa din deal” așa cum mai era cunoscută datorită poziționării, Sadoveanu a locuit și a creat timp de 9 ani, între 1909 și 1918), TIMP LIBER PENTRU MASA SI CUMPARATURI IN ZONA CENTRALA A ORASULUI. Cina si cazare in Iasi.

Ziua 5 IASI – CHISINAU

Mic dejun. Deplasare pe ruta Iasi – Chisinau (180 km). Se trece vama si se viziteaza: MANASTIREA CAPRIANA (cu hramul “Adormirea Maicii Domnului”, este una dintre cele mai vechi mănăstiri fondate în Basarabia), PRANZ „LA PLACINTE”, TUR DE ORAS PANORAMIC SI PLIMBARE PIETONALA IN CENTRULUI ORASULUI CHISINAU. Cina si cazare in Chisinau.

Ziua 6 CHISINAU – BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare pe ruta Chisinau – Albita – Husi – Focsani – Bucuresti. Se viziteaza: ORASUL SUBTERAN AL VINULUI DE LA CRICOVA (subsolurile ar putea pe drept pretinde de a fi inscrise in randul celor mai fascinante minuni ale lumii, fiind amplasate sub intregul orasel Cricova, iar fiecarei strazi ii corespunde numele vinului care se pastreaza in nisele adiacente), se trece vama si daca timpul permite se poate vizita CATEDRALA EPISCOPALA DIN HUSI (inchinata Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, construita de Sfantul voievod Stefan cel Mare, in anul 1495), Sosire in jurul orei 21.00.

 

TARIF  1.200 LEI / persoana

 

OFERTA SPECIALA   1.150 LEI / persoana – pentru inscrierea in luna ianuarie 2017

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 5 CAZARI la pensiuni / hoteluri cu facilitati superioare
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada
 • SUVENIR CIRCUIT ROMANIA – un CD cu pozele facute in timpul excursiei

 

TARIFUL NU INCLUDE

 • Intrarile la obiectivele turistice (cumulate fac aproximativ: 80 lei)
 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Intrarea la crama Cricova

 

BINE DE STIUT

 • Supliment camera single: 300 lei
 • NU ESTE NEVOIE DE PASAPORT, se trece vama cu carte de identitate valabila
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;
 • Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 – 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana
 • Avans la inscriere 450 lei / persoana;
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;

 

 

produs BLD

 

Inscrie-te la newsletter
go