01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARA MOTILOR – APUSENI

mocanita-maramures

 

TARA MOTILOR – APUSENI

12.07-16.07.2018

Bucuresti – Fagaras – Sibiu – Geoagiu Bai – Sarmizegetusa – Deva – Brad – Pestera Ursilor – Abrud – Rosia Montana – Transalpina

 

PROGRAM

Ziua 1 BUCURESTI – GEOAGIU-BAI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Sibiu – Geoagiu Bai (400 km). Se viziteaza: SINCA VECHE (manastirea rupestra este un vechi lacas de cult, cunoscuta ca „Templul Ursitelor”, „Grota de la Şinca Veche”, „Mănăstirea Săpată în Stâncă” sau „Templul Extratereştrilor), CETATEA FAGARAS (in secolul al XVII-lea, devine resedinta a principilor Transilvaniei si centru politico-administrativ al marelui domeniu al Fagarasului, fiind un impunator centru medieval), CASTELUL DE LUT – VALEA ZANELOR (cu formă neobișnuită, ce pare să fi fost construit de hobiți, realizat doar din materiale naturale, dintr-un amestec de pământ, apă, paie, argilă și nisip). Cazare si cina in Geoagiu-Bai.

Ziua 2 GEOAGIU BAI – SARMIZEGETUSA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu Bai – Orastie – Sarmizegetusa – Geoagiu Bai (120 km). Zi in natura si scurta drumetie catre Cetatea Regeasca SARMIZEGETUSA REGIA (este numele capitalei Daciei preromane, în fapt un complex de sanctuare, situat în Munţii Orăştiei, la altitudinea de 1.200 m, în care se remarcă Sanctuarul Mare Rotund şi “Soarele de andezit”. Cei mai mulţi arheologi afirmă că oraşul a fost ridicat în secolele III-II înainte de Hristos, pe când alţii cred că ar fi mai vechi cu cel puţin 600 de ani), BAILE ROMANE (baile termale romane se pastreaza aproape in aceeasi forma ca si in antichitate, intr-un promontoriu circular cu diametrul de 90-95 m), CASCADA GEOAGIU (este una dintre cele mai spectaculoase din Romania, apa nu ingheata niciodata, si asta pentru ca ea colecteaza toate cele 16 izvoare termo minerale din zona, dar si un raulet). Cazare si cina in Geoagiu-Bai.

Ziua 3 GEOAGIU BAI – PESTERA URSILOR

Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu Bai – Brad – Tebea – Chiscau – Parcul Natural Apuseni – Geoagiu-Bai (350 km). Se viziteaza: CETATEA DEVA (incoronata de ziduri medievale si avand infatisarea unui bastion impunator, situata pe un con vulcanic format din andezite neogene, se afla „la trecerea cea mai primejdioasa in Transilvania”), MUZEUL AURULUI DIN BRAD (se află cele mai valoroase cinci kilograme de aur din lume, pentru că aurul pe care îl vedem aici arată aşa cum a fost scos el din adâncuri, prin munca miilor de mineri care au trudit în zăcământul de la Mina Barza, vreme de sute de ani), PESTERA URSILOR (grote de o frumusete stranie, cu stalactite si stalagmite extrem de spectaculoase), PANTEONUL MOTILOROR (MORMANTUL LUI AVRAM IANCU, GORUNUL LUI HOREA este un stejar vechi de circa 400 de ani, cu circumferinta de 9 m, aflat la Tebea).Cazare si cina in Geoagiu-Bai.

Ziua 4 GEOAGIU BAI – ROSIA MONTANA

Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu-Bai – Deva – Abrud – Campeni – Rosia Montana – Geoagiu Bai (250 km). Se viziteaza: CETATEA DEVA (stapanita de voievozi, de principi, de conti si de ducese, a fost data in dar, vanduta sau bombardata, dar fiecare a lasat ceva in urma sa), INTOARCERE IN TIMP SI PLIMBARE CU MOCANITA (intre Abrud si Campeni Gara), COMPLEXUL ROSIA MONTANA (o destinatie turistica aparte, un loc unde natura si istoria se intalnesc cu progresul si deciziile politice. Una dintre cele mai vechi localitati cu traditie in exploatarea metalelor pretioase din Europa. Alburnus Maior – asa cum era numita in trecut, un izvor de povesti si legende, de istorii si peisaje incantatoare).Cazare si cina in Geoagiu-Bai.

Ziua 5 GEOAGIU BAI – BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu-Bai – Transalpina – Bucuresti (430 km). Se viziteaza: TRANSALPINA (“tara de dincolo de munti” este cel mai inalt drum rutier din Romania si din afara ei, atingand altitudinea maxima de 2.145 metri, in Pasul Urdele). POPAS LA STANA DE OI, PENTRU A VA DELECTA CU MANCARE LA CEAUN. Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

 

TARIF: 1100 lei/ persoana

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 4 CAZARI la hoteluri de 3* cu facilitati superioare (Hotel Diana 3* sau similar)
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada
 • SUVENIR CIRCUIT ROMANIA

 

TARIFUL NU INCLUDE

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • intrarile la obiectivele turistice, aproximativ 100 lei.

 

BINE DE STIUT

 • Supliment camera single: 250 lei
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;
 • Grup minim: 40 persoane. Pentru grup intre 30 – 39 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 50 lei / persoana
 • Avans la inscriere 450 lei / persoana;
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program;
 • Cazarea menționata în acest program poate fi modificata, în acest caz agenția oferind o alternativă similară;

 

Produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go