01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Toamna in BASARABIA, Festivalul vinului 6 – 8.10

CATEDRALA CHISINAU

 

 

Toamna in BASARABIA

Festivalul vinului 6 – 8 octombrie 2017

Tarif: 95 euro/persoana

 

Vineri 6.10. Plecare din Pitesti (ora 5.30) si Bucuresti (ora 7.00), pe ruta Ploiesti – Buzau – Focsani – Barlad (se pot face imbarcari si din aceste localitati) – Albita. Dupa formalitatile de frontiera continuam drumul catre Chisinau, unde se va ajunge in jurul orei 15, functie de trafic. Cazare pentru 2 nopti la hotel Cosmos 3*, situat in centrul orasului apoi o plimbare in zona ne va oferi o prima imagine a acestuia si vom intelege de ce este supranumit “Orasul parcurilor“.

Sambata 7.10. Zi dedicata marilor “tentatii”: in prima parte a ei ne vom ocupa de cei de acasa, achizitionand celebrele bomboane Bucuria ori nu mai putin renumitele coniacuri moldovenesti sau alte delicatese locale; apoi pentru dupa-amiaza va propunem un program optional ce include vizitarea complexului muzeal Orheiul Vechi – cel mai important sit cultural din Basarabia, nominalizat pentru a fi inclus in patrimoniul UNESCO, precum si Cramele Cricova, un veritabil oras subteran cunoscut in intreaga lume pentru calitatea vinurilor produse si pastrate aici, dar si pentru ineditul sau. Seara intoarcere la Chisinau, unde va propunem sa participati la manifestarile ocazionate de Festivalul vinului.

Duminica 08.10. Timp liber in cursul diminetii. In jurul orei 11.30 va fi programata plecarea catre Bucuresti, cu o scurta deviere din traseu pentru a vizita Manastirea Capriana, atestata inca din vremea domnitorului Alexandru cel Bun. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

 

Tarif: 95 euro/persoana, in camera dubla; supliment single 20 euro. Nu exista camere triple.

Supliment pentru imbarcare din Pitesti: 10 euro

 

Acesta include:

– 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;

– transport autocar/midibus, functie de nr de persoane, cu toate facilitatile

– insotitor de grup

 

Nu include:

– programul optional de sambata (cca 10 euro/pers);

– intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali (Cricova cca 19 euro, Orheiul Vechi cca 2 euro)

 

Nota: pentru vizitarea cramelor Cricova este necesara rezervare prealabila, asadar optiunea pentru acest program trebuie exprimata cu cel putin o saptamana inaintea plecarii iar plata urmeaza a se face cu minim 2 zile inaintea plecarii. Vizita standard dureaza cca 90-100 minute, accesul se face cu trenulet electric si partial pe jos iar explicatiile se ofera in limba romana de catre ghid local.

 

Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil

 

Plata: avans 30 euro la rezervare, iar diferenta se achita pana la 20.09.2017.

Penalizare in caz de anulare: 30 euro din momentul rezervarii si 100% incepand din 21.09

 

produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go