01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

PERU – incursiune in centrul lumii incase, 29.09

program peru

PERU – INCURSIUNE ÎN CENTRUL LUMII INCAȘE
29 septembrie – 10 octombrie 2024 (12 zile)
3350 Euro (taxe de aeroport incluse)


Peru, o țară plină de magie și mister, a naturii luxuriante, a vestigiilor antice și a unei culturi străvechi, incredibile…. Călătorul va găsi la tot pasul câte ceva surprinzător: tradiții, istorie, peisaje, arome, culori… toate îi vor trezi simțurile și îl vor copleși… Haideți cu noi să descoperim comorile ce fac această țară să fie atât de specială.


ITINERAR  —————————————————————–

D 29.09. BUCUREȘTI – PARIS – LIMA
L 30.09. LIMA / excursie NAZCA
M 01.10. LIMA – Cusco – Valea sacră a incașilor
Mi 02.10. Machu Picchu
J 03.10. Valea sacră a incașilor – Cusco
V 04.10. Cusco
S 05.10. Cusco / excursie la Mt. Curcubeu Vinicunca
D 06.10. Cusco – Drumul soarelui – Puno
L 07.10. Lacul Titicaca
M 08.10. Puno – Juliaca – Lima
Mi 09.10. Lima – Amsterdam
J 10.10. Amsterdam – BUCUREȘTI 

PROGRAM DETALIAT  ——————————————————-


Ziua 1
(duminică, 29.09.2024)
BUCUREȘTI – PARIS – LIMA

 • Ne vom întâlni la ora 03:25 în Aeroportul Henri Coandă și plecăm spre Paris cu zborul AF 1089 (06:25 – 08:35).
 • Escală la Paris și zbor spre Lima cu AF 486 (10:10 -15:40).
 • Sosire la Lima și transfer la hotel.
 • Cazare în Lima la hotel 4* (Jose Antonio sau similar).


Ziua 2
(luni, 30.09.2024) LIMA / excursie opțională NAZCA

 • Timp liber la dispoziție sau excursie optională pentru survolul Liniilor Nazca UNESCO. Geoglifele de la Nazca și din pampasul Jumana ocupă o suprafață de aprox.450 kmp în câmpia aridă de pe coasta Pacificului. Acestea au fost realizate între 200 î.Hr. și 600 d.Hr. și reprezintă vietăți, plante stilizate și creaturi imaginare precum și figuri geometrice. Se presupune că acestea aveau funcții rituale și astronomice.

» Notă: Excursia opțională include transport, survolul geoglifelor de la Nazca, însoțitor român vorbitor de engleză și ghid local. Cost orientativ pentru grup de minimum 12 persoane: 399 €/persoană.

 • Dacă doriți să rămâneți în Lima vă sugerăm să vizitați pitorescul cartier Miraflores, unde puteți vizita Parcul Central, Primăria construită în stil Neo-colonial, biserica Virgen Milagrosa, Parque del Amor, situat pe malul Oceanului Pacific. De asemenea puteți face cumpărături la Indian Market sau la Complexul Larcomar, unde există și un mic Muzeu al Aurului Peruvian.
 • Seara vom admira apusul de soare peste ocean din cartierul artiștilor, Barranco, unde vă recomandăm să degustați faimosul cocktail peruan, Pisco Sour.
 • Cazare în Lima la hotel 4* (Jose Antonio sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel.


Ziua 3
(marți, 01.10.2024) LIMA – CUSCO – VALEA SACRĂ A INCAȘILOR

 • Transfer la aeroport și zbor spre Cusco, oraș situat la 3400 m altitudine.
 • De la aeroportul din Cusco ne vom îndrepta spre Urubamba, oraș din Valea Sacră a Incașilor (2870 m altitudine).
 • Pe traseu ne vom opri la Piața Indiană de la Pisac, care în special în zilele de duminică oferă vizitatorilor un spectacol folcloric multicolor, cu o diversitate de produse – fructe, legume, articole de artizanat, bijuterii etc. – oferite de vânzători îmbrăcați în port tradițional.
 • Continuăm traseul de-a lungul râului Urubamba spre Ollantaytambo, una dintre ultimele fortificații construite de Incași înainte de cucerirea spaniolă și neterminată. Fermecătorul orășel Ollantaytambo este un exemplu tipic de ceea ce a rămas din modelul de planificare urbană incașă.
 • Cazare în Urubamba la hotel 3* (Agustos sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel.


Ziua 4
(miecuri, 02.10.2024) MACHU PICCHU

 • Transfer la gara din Ollantaytambo și îmbarcare în trenul spre Aguas Calientes, unde vom ajunge după o călătorie de aproximativ 2,5 ore. De la Aguas Calientes (2040 m), vom urca cu autocarul local încă 30 de minute, până la Machu Picchu UNESCO (2430 m).
 • Tur cu ghid local al “Orașului Pierdut al Incașilor”, descoperit în 1911 de către Hiram Bingham, unul dintre cele mai vizitate situri arheologice din lume. Palate regale, temple și observatoare astronomice parcă răsar din stânca de granit, oferind o priveliște spectaculoasă asupra Anzilor deseori înconjurați de un guler de nori și a râului Urubamba ce curge în vale. Dintre cele mai importante obiective pe care le vom vedea la Machu Picchu menționăm: Intihuatana, ceasul solar ceremonial incaș, Templul soarelui, unul din cele mai sacre locuri, unde aveau acces doar preoții și nobilii, Camera celor trei ferestre, prin care este luminată piatra scară, Camerele Regale și Templul Condorului, în care se află o stâncă uriașă ce are forma unui condor.
 • Revenire în Aguas Calientes unde, până la plecarea trenului spre Ollantaytambo, puteți face cumpărături in piața locală de artizanat.
 • Cazare în Urubamba la hotel 3* (Agustos sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel.


Ziua 5
(joi, 03.10.2024) VALEA SACRĂ A INCAȘILOR – CUSCO

 • Plecare spre Salinele de la Maras UNESCO, o salbă de aproximativ 3000 de bazine terasate, alimentate de izvoare de apă sărată, în care se obține sarea prin evaporarea apei. Sarea se recoltează o dată pe lună, prin metode tradiționale, activitate ce se transmite din tată în fiu. O astfel de ”mină de sare” produce în jur de 100-200 kg de sare pe lună. Maras este unul dintre cele patru locuri din lume unde se extrage sare roz.
 • Continuăm cu vizita ruinelor din împrejurimile orașului Cusco: Kenko, centru religios cu un amfiteatru semicircular, cu un idol în centru, înconjurat de scaune de piatră; fortificația militară Puca Pucara; Tambomachay, numită și ”Baia Inca”; Sacsayhuaman, o fortăreață ciclopică, construită pentru a proteja Cusco.
 • Cazare în Cusco la hotel 3* (Xima sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel, dejun la un restaurant local.


Ziua 6
(vineri, 04.10.2024) CUSCO

 • În această dimineață vom face turul orașului Cusco, considerat de incași drept centrul lumii. Vom vizita: Plaza de Armas, cu celebra Catedrală, construită peste palatul Inca al lui Wiracocha, strada Hatun Rumilloc, unde se află renumita piatră cu 12 colțuri, perfect încorporată în zid, cartierul San Blas, cu o arhitectură colonială cu influențe andine și străzi înguste pline de artizani, Qoricancha, Templul Soarelui, placat odinioară cu foi masive de aur, peste care a fost construită Mănăstirea Santo Domingo, Piața San Pedro, plină de culori și arome.
 • Seara, vom participa la o cină cu spectacol folcloric.
 • Cazare în Cusco la hotel 3* (Xima sau similar)
 • Mese: mic dejun la hotel și cină la un restaurant local.


Ziua 7
(sâmbătă, 05.10.2024) CUSCO / excusie opțională la Muntele Curcubeu Vinicunca

 • Zi liberă în Cusco pentru vizite individuale sau excursie optională la una din cele mai mari atracții din zonă, Muntele Curcubeu Vinicunca.
 • Exact ce trebuie să știți despre excursia opțională la Muntele Curcubeu, loc sacru pentru incași și atracție pentru mii de turiști ce vin să admire peisajele impresionante: Drumul nu este unul foarte greu, dar trebuie sa aveți o mobilitate bună și să fiți îmbrăcați și încălțați corespunzător pentru o drumeție ușoară de 1.5 ore, în care se va ajunge la o altitudine de 5030 m! Plecarea va fi în jurul orei 3 dimineața. Veți merge cu microbuzul până în Cusipata-Paucarpata, unde veți servi micul dejun, apoi veți continua drumul până la poalele Muntelui Curcubeu, la 4500 m. De aici începe traseul pe jos către vârf, de 1.5 ore, într-un peisaj arid, de munți stâncoși. Există și posibilitatea de a închiria pentru urcuș ponei mânați de localnici. Odată ajunși sus veți uita efortul depus, pentru că priveliștea este uimitoare, cu ghețarul Ausangate de-o parte și vârfuri bizare, colorate pe partea cealaltă. Această drumeție va fi o experiență de neuitat! Coborârea este la fel de spectaculoasă, pentru că veți întâlni pe drum alpaca, oi și localnici călare, îmbrăcați în costume multicolore. Dejun tradițional inclus, la o fermă locală. Veți reveni la hotel în jurul orei 17:00.

» Notă: Excursia opțională include transport, mic dejun și dejun, însoțitor român vorbitor de engleză și ghid local. Cost orientativ pentru grup de minimum 10 persoane: 85 €/ persoană.

 • Cazare în Cusco la hotel 3* (Xima sau similar)
 • Mese: mic dejun la hotel.


Ziua 8
(duminică, 06.10.2024) CUSCO – DRUMUL SOARELUI – PUNO

 • Pornim dimineața devreme cu autobuzul turistic pe Drumul Soarelui spre Lacul Titicaca, străbătând Altiplano, o zonă de podiș de altitudine ridicată, cu cel mai înalt punct în Pasul La Raya (4338 m). Pe traseu vom admira priveliștile fabuloase ale Anzilor și vom face mai multe opriri: pitorescul oraș Andahuaylillas, unde vom vizita biserica San Pedro de Andahuaylillas, cunoscută mai bine sub denumirea de “Capelă Sixtină a Americii de Sud”, situl arheologic Raqchi, format din mai multe construcții, dintre care cea mai importantă este templul dedicat zeului Wirachocha, Pucara, oraș faimos pentru ceramica realizată de artizanii locali, cele mai cunoscute fiind statuetele “Toritos de Pucara” (Tăurașii de Pucara).
 • Vom ajunge la Puno în jurul orei 17:00.
 • Cazare în Puno la hotel 3* (Xima sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel, dejun la restaurant local.


Ziua 9
(luni, 07.10.2024) LACUL TITICACA

 • Dimineața devreme vom porni într-o croazieră pe Lacul Titicaca, lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine din lume (3812 m). Conform legendei, din apele lacului au apărut fondatorii Imperiului Incaș, Manco Capac și Mama Ocllo.
 • Vom vizita o insulă plutitoare a indienilor Uros, realizată din stuf totora, unde localnicii ne vor prezenta modul lor de viață și meșteșugurile tradiționale,
 • Continuăm vizita în Insula Amantani, o insulă circulară cu câmpuri și terase delimitate de vechi ziduri de piatră, și dealuri pe pantele cărora pasc vaci, oi și alpaca, dominată de vârfurile Pachatata and Pachamama (Tata și Mama Pământ). Pe insulă locuiește o comunitate de aproximativ 800 de familii de agricultori, pescari și țesători.
 • Cazare în Puno la hotel 3* (Xima sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel, dejun la un restaurant local.


Ziua 10
(marți, 08.10.2024) PUNO – JULIACA – LIMA

 • Transfer la aeroportul din Juliaca, pentru zborul spre Lima.
 • Sosire și transfer la Muzeul Larco, una dintre cele mai interesante colecții de istorie și antropologie sud-americană.
 • După-amiază vom face un tur al orașului Lima, tur ce ce ne va purta prin 3 perioade istorice: pre-spaniolă, colonială și modernă. Vom vizita Plaza de Armas sau Plaza Mayor, inima centrului istoric al orașului Lima UNESCO, unde pot fi admirate Catedrala, Palatul Guvernului și Palatul Municipal. Continuăm cu Mănăstirea San Francisco, cu o arhitectură deosebită și decorată cu fresce reprezentând viața Sfântului Francisc și cu plăci de faianță seviliană.
 • Seara vă invităm la o cină tradițională de rămas bun într-un restaurant local.
 • Cazare în Lima la hotel 4* (Jose Antonio sau similar).
 • Mese: mic dejun la hotel, cină la restaurant local.


Ziua 11
(miercuri, 09.10.2024) LIMA – AMSTERDAM

 • În cursul dimineții vom vizita un alt obiectiv remarcabil: situl arheologic Huaca Pucllana, important centru ceremonial, aparținând culturii Lima (sec. III – VIII î.Hr.), care a rezistat dezvoltării urbane, amintind locuitorilor de importanța patrimoniului cultural peruan. În muzeul sitului sunt expuse obiecte din ceramică, textile, piatră și lemn găsite pe parcursul săpăturilor arheologice.
 • Transfer la aeroport pentru zborul spre Amsterdam KL 744 (17:30 – 12:50) .
 • Mese: mic dejun la hotel, dejun la un restaurant local.


Ziua 12
(joi, 10.10.2024) AMSTERDAM – BUCUREȘTI

 • Escală la Amsterdam și continuare spre București cu zborul KL 1377 (20:55 – 00:35).
 • Sosire la București după miezul nopții.

 

PERIOADĂ PROGRAM TARIF
28.09 – 10.10 2024  3350/persoană
  TAXE de AEROPORT INCLUSE

Note: *Tariful este calculat pe persoană, loc în cameră dublă/ twin pentru un grup de 20 de persoane.
Pentru 15-19  persoane, tariful se va majora cu 100 €/persoană.
**Suplimentul de cameră single este de 390 €/persoană.


Programul include:

 • Transport transcontinental cu avionul București – Paris – Lima/ Lima – Amsterdam – București;
 • Transport local cu avionul: Lima – Cusco și Juliaca – Lima;
 • Taxele de aeroport;
 • 10 nopți cazare la hoteluri de 3* și 4* (norme locale), cu mic dejunuri incluse;
 • Dejunuri în restaurante locale în zilele 5, 8, 9;
 • Cine în restaurante locale în zilele 6, 10;
 • Însoțitor român vorbitor de limba engleză;
 • Transferuri și intrări la obiectivele turistice, conform programului;
 • Autocar/microbuz pentru transferuri aeroport – hotel-aeroport și în alte zile conform programului;
 • Ghizi locali, conform programului.

Programul NU include:

 • Alte mese decât cele menționate în program;
 • Băuturile alcoolice și nealcoolice;
 • Cheltuieli de natură personală;
 • Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali (50 €/persoană, suma se va înmâna conducătorului de grup);
 • Excursiile opționale (prețuri orientative)
 • Nazca: 399 Euro/persoană, grup de minimum 12 persoane;
 • Muntele Curcubeu: 85 €/persoană, grup de minimum 10 persoane.
 • Asigurare medicală și asigurare storno (recomandate).

CONDIȚII DE REZERVARE:

 • Pentru rezervare fermă, se va plăti o primă tranșă de 30% din contravaloarea programului, iar diferența se va achita cu minim 30 de zile înainte de data plecării.
 • Pentru plecările în mai puțin de 30 de zile de la rezervare, se va achita integral.

ACTE NECESARE: Pentru călătorie aveți nevoie de pașaport valabil cel puțin 6 luni în momentul plecării în țară; pentru deținătorii de pașapoarte temporare este necesară obținerea de viză turistică.

OBSERVAȚII:

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestări servicii.
 • Tarifele sunt in euro / persoană. Tarifele sunt valabile pentru grup de minimum 20 persoane. În cazul în care nu se întrunește numărul minim menționat, tariful se poate majora cu până la 10%, dacă nu este precizat altfel. Această condiție este acceptată de cei înscriși la excursie automat, la semnarea contractului de prestări servicii turistice și nu constituie motiv de anulare. Numărul minim de participanți pentru a se organiza excursiile opționale este egal cu numarul minim de participanți pentru întregul program, dacă nu este precizat altfel. Sub acest număr, agenția poate majora prețul sau anula opționalul.
 • În cazul în care turistul renunță la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta următoarele penalități calculate din valoarea totală a excursiei:
 • nu există penalizări din prețul excursiei dacă anularea se face cu mai mult de 60 de zile până la plecare
 • penalizare 10% din prețul excursiei dacă anularea se face între 60-46 de zile până la plecare
 • penalizare 30% din prețul excursiei dacă anularea se face cu mai puțin de 45-31 de zile până la plecare
 • penalizare 100% din prețul excursiei dacă anularea se face cu mai puțin de 30 de zile până la plecare sau
 • pentru neprezentare la plecare (no-show)
 • Aceste penalizări se aplică în toate cazurile, cu excepția programelor cu croazieră, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paște, Crăciun, Revelion, Early Booking etc).
 • Rezervările pentru pachetele de Crăciun /Revelion/ Paște/ Early Booking anulate, sunt supuse unor condiții speciale de penalizare:
 • 50 % dacă retragerea se face până în 60 de zile înaintea începerii excursiei;
 • 80 % dacă retragerea se face între 59 – 31 de zile înaintea începerii excursiei;
 • 100 % dacă retragerea se face mai târziu de 30 zile înaintea începerii excursiei sau dacă turistul nu se prezintă la locul de plecare în ziua și la ora stabilită.
 • În cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifică, astfel:
 • 40 % dacă retragerea se face cu 60 zile înaintea începerii excursiei;
 • 100 % dacă retragerea se face mai târziu de 59 zile înaintea începerii excursiei sau dacă turistul nu se prezintă la locul de plecare în ziua și la ora stabilită.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croazieră este cea oficial atribuită de organele de resort din țările respective.
 • Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel, solicitați recepționerului sau conducătorului de grup să vă informeze cu exactitate asupra lor;
 • Agenția noastră depune toate eforturile necesare pentru a vă respecta preferințele, dar nu putem garanta camere duble sau twin (pat matrimonial sau paturi separate), respectiv camere de fumători sau nefumători decât în limita disponibilității acestor facilități la hotelurile partenere;
 • În situații de excepție (evenimente, congrese, conferințe, târguri etc.) agenția poate opera modificări în structura programului, fără a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Compania aeriană și orele de zbor menționate în program sunt cu titlu informativ și pot fi schimbate. Agenția nu este responsabilă în cazul în care programul turistic nu poate fi realizat, parțial sau total, din cauza modificării orarului de zbor, întârzierii sau anulării curselor aeriene. Siguranța bagajelor pe durata transportului aerian cade în sarcina companiei aeriene.
 • Taxele de aeroport sunt valabile la data întocmirii programului și pot fi modificate până la emiterea biletelor de avion.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regulă seara, putând apărea întârzieri din cauza condițiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variază de la o zi la alta, în funcție de programul turistic. Agenția nu se face răspunzătoare pentru nerespectarea sau întârzierea programului turistic din cauza condițiilor de trafic (ambuteiaje, închiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turiști (întârzieri, atitudini ofensatoare sau ostile față de ghizi, conducătorii auto etc.).
 • Pentru programele care presupun obținerea vizei înainte de plecare, turiștii au obligația să trimită toate documentele solicitate agenției în termenul prevăzut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obține viza din cauza timpului scurt până la plecare. În cazul în care obținerea vizei este condiționată de prezența fizică a turiștilor pentru interviu, aceștia au obligația de a se prezenta la data și ora la care s-a făcut programarea. Refuzul autorităților consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agenția de la orice răspundere. Turiștilor cărora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna întreaga sumă achitată în avans, mai puțin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind în functie de data anulării serviciilor. Taxa de viză perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. În cazul în care turistul își planifică mai multe vacanțe succesive și nu trimite documentele la timp / nu se prezintă personal pentru obținerea vizei, agenția nu poate fi trasă la raspundere iar turistul are obligația de a-și obține singur viza necesară călătoriei.
 • Pe durata croazierelor toate plățile efectuate ( băuturi, cumpărături, masaj etc ) se înregistrează pe cardul personal pe care fiecare turist îl primește la îmbarcare. Micul dejun și prânzul se servesc în regim bufet iar cina se servește ori în restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager având o anumită masă rezervată, de la începutul până la sfârșitul croazierei. Bagajele, atât la îmbarcare cât și la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabină primește un buletin informativ cu toate activitățile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ). Cabinele pot să difere din punct de vedere al confortului unele față de altele, cu toate acestea diferența de preț este dată de poziționarea acestora pe vas, cele aflate pe punțile superioare fiind de regulă mai scumpe. Cabinele rezervate la grupuri sunt de regulă cabine interioare / exterioare sau cu balcon, din categoria celor garantate (fără posibilitatea alegerii poziției pe o anumită punte) și se nominalizează cu cel mult o săptămână înainte de plecare. Agenția nu se face responsabilă în cazul în care apar nemulțumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croazieră poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioară la o categorie superioară) fără o informare în prealabil și în mod aleatoriu iar agenția nu  poate fi trasă la răspundere. În porturile în care oprește vasul, turiștii au posibilitatea să cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau să își facă propriul program, însoțitorul roman neavând obligativitatea de a-i însoți.
 • Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu;
 • Copiii minori pot călători doar: a) însoțiți de ambii părinți b) însoțiți de unul dintre părinți care să aibă acordul notarial al părintelui care nu călătorește ( sau încredințare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces ); c) însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți. Copiii care nu au carte de identitate, vor călători obligatoriu cu pașaportul.
 • Turistul are obligația să se asigure că documentele de călătorie precum cartea de identitate sau pașaportul, nu sunt deteriorate (în special elementele de siguranță și/sau poza). Atenție: Cărțile de identitate romanești emise înainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de călătorie în Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene și pentru acele state pentru care cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare, accesul se face pe baza pașaportului valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. Pentru țările în care cetățenii români au nevoie de viză de intrare, este necesar pașaportul valabil cel puțin 6 luni de la data terminării călătoriei. Anumite state nu permit accesul cu pașaport temporar sau nu aplică vize pe pașaport temporar, de aceea vă rugăm să consultați serviciul consular al țării în care intenționați să faceți deplasarea sau vă consultași în această privință cu agenția de turism. Atenție, persoanele recent căsătorite au obligația de a-și schimba Cartea de Identitate anulată de autorități (perforată/ tăiată).
 • Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesară viza de intrare sau informații suplimentare legate de călătoria cetățenilor români în străinătate, accesați site-ul Poliției de Frontieră politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions .
 • Pentru a evita eventuale situații de confuzii sau neînțelegeri, turiștii au obligația ca la înscriere să citească Condițiile Generale de Participare.

cod produs EXT

Inscrie-te la newsletter
go