01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR HALKIDIKI VARA 2021

autobus

 

TRANSPORT AUTOCAR CHARTER HALKIDIKI
KASSANDRA & SITHONIA vara 2021

 

KASSANDRA: NEA KALLIKRATIA*, NEA MOUDANIA, NEA POTIDEA, AFYTOS, KALITHEA, KRIOPIGI*, POLICHRONO*, HANIOTI*, PEFKOHORI*

SITHONIA: GERAKINI, PSAKOUDIA, METAMORFOSSI, NIKITI, VOURVOUROU, SARTI, ELIA BEACH*, LAGOMANDRA*, NEOS MARMARAS*, PORTO CARRAS*, TORONI*


Plecare din Bucuresti, zona TIMPURI NOI, in fiecare vineri ora 20.00, in perioada 21.05-24.09.2021; sosire in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00 – 11.00.

Imbarcarile pentru retur din Halkidiki se vor efectua sambata intre orele 11.00 – 16.00, din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte de preluare urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 05.30 (duminica dimineata).

Transferuri din mai multe orase, conform listei de mai jos

Nota: traseul poate sa difere de la o saptamana la alta, functie de rezervarile primite pe fiecare cursa iar pentru anumite destinatii exista posibilitatea transbordarii intr-un alt mijloc de transport; din acest motiv, ca si datorita conditiilor de trafic, orele sunt informative, iar turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. Locurile de debarcare/imbarcare in Halkidiki sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/strada principala ori in apropierea hotelurilor importante. Nu putem garanta lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.


Tarif loc standard: 65 euro/pers./dus-intors – cu plecare din Bucuresti si cu retur la o saptamana.

(*) pentru destinatiile marcate cu un asterisc *, se aplica un supliment de 10 euro/pers./dus-intors.

REDUCERE 10 euro/persoana daca se rezerva impreuna cu servicii de cazare prin agentia CORALI

        Locurile se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand din autocar.

        Supliment locuri VIP (rd 1 si 2 precum si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors.

        Tarif one way: din tariful dus-intors se scad 15 euro

        Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 25 euro


Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:
Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic: supliment 15 euro/pers/dus-intors;
D
in Campina (Banesti), Ploiesti (DN 1): supliment 10 euro/pers dus-intors;


Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur. Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.


Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.

Inscrie-te la newsletter
go