01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR RIVIERA OLYMPULUI VARA 2022

autobus

AUTOCAR CHARTER RIVIERA OLYMPULUI vara 2022
PARALIA KATERINI & OLYMPIC BEACH & NEI PORI

Doua trasee: din estul si din centrul tarii

 

Traseu 1: Plecare din Brasov – Benzinaria MOL Calea Bucuresti, in fiecare vineri cca ora 16.00 si din Bucuresti,  TIMPURI NOI, in fiecare vineri seara, cca ora 20.00, in perioada 20.05-24.09.2022; sosire in Grecia in localitatile de destinatie sambata, intre orele 09.00-10.30.

Traseu 2: Plecare din Iasi  si Bacau (cca ora 15.00) in fiecare vineri pe traseul Focsani – Buzau – Bucuresti (cca ora 20.00) – TBC

In functie de numarul de turisti pe fiecare cursa, este posibil ca la unele serii sa fie curse directe din orasele de mai sus sau la altele sa se faca transbordare la Bucuresti.

Statii de debarcare/imbarcare in Grecia:

 • Salonic (centura)
 • Paralia Katerini: Cosmopolitan, Orea Eleni Palace/vila Europe, LIDL, Girnis, Porto del Sol
 • Olympic Beach: Grand Platon (bus stop), Biserica
 • Leptokaria*, Platamonas* – in functie de solicitari – cu transfer pentru minim 3 persoane
 • Nei Pori*: Centru – Biserica – cu transfer pt minim 3 persoane

Imbarcarile pentru retur se vor efectua sambata intre orele 16.30 – 17.00 (din Leptokaria, Platamonas si Nei Pori transferul la Paralia se va face in jurul orei 11.00), din locurile unde au fost lasati turistii; orele exacte urmeaza a fi comunicate fiecarui turist de catre ghidul insotitor / reprezentantul local. Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata), in Brasov cca 09.30 si in Bacau cca ora 11.00.

Nota: orele sunt informative, turistii sunt rugati sa se prezinte la locurile de imbarcare cu 15 minute inaintea orei anuntate pentru plecare. In functie de rezervarile primite pe fiecare serie se pot stabili si alte puncte de debarcare/preluare, in apropierea hotelurilor care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura lasarea/preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte.

 

Tarif loc standard: 60 euro/persoana/ dus-intors – cu plecare din Bucuresti retur la o saptamana.

*Supliment pentru Leptokaria, Platamonas, Nei Pori: 15 euro/pers dus-intors (minim 3 persoane)

Reducere de early booking: 5 EURO pentru rezervari pana la 15.03.2022, achitate pana pe data de 10 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii

Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la 15.03.2022; dupa aceasta data penalizarea este de 100%. Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie. Celorlalte rezervari le sunt aplicabile conditiile generale de anulare/modificare ale agentiei organizatoare.

Locurile STANDARD se atribuie in ordinea primirii rezervarilor pentru fiecare cursa, incepand cu al 3-lea rand, si dupa alocarea celor solicitate si achitate cu supliment;

Supliment locuri preferentiale (VIP rd 1 &  2 si orice alt loc solicitat in mod expres la rezervare): 10 euro/pers/dus-intors;

Reducere locuri pe ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare): 5 euro/pers/dus-intors

Tarif one way: 80% din tariful dus-intors.

Tarif cu retur atipic (altul decat la o saptamana): tariful standard plus 25 euro

Suplimente imbarcari sau transferuri din diferite orase:

 • Din Brasov, Predeal, Sinaia, Comarnic, Buzau: supliment 12 euro/pers/dus-intors;
 • Din Campina (Banesti): supliment 7 euro/pers dus-intors;
 • Din Ploiesti (Petrom Metro DN1): supliment 6 euro/pers dus-intors;
 • Din Pitesti: supliment 15 euro/pers dus-intors – pentru minim 4 persoane;
 • Din Rm Sarat, Focsani: supliment 15 euro/pers dus-intors; TBC
 • Din Iasi (pentru minim 4 persoane), Roman, Bacau, Adjud: supliment 25 euro/pers dus-intors. TBC
Agentia de turism alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte de ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.

Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.

 PRODUS CORALI
Inscrie-te la newsletter
go