01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Charter avion EGIPT 2022-2023

egipt-hurghada

 

Charter EGIPT HURGHADA & SHARM EL SHEIKH  2022-2023

Tarife de la 550 euro/persoana (loc in dubla, hotel 4-5*, all inclusive, oferta cu locuri limitate)

Plecari saptamanale din Bucuresti in perioada Octombrie 2022 – Octombrie 2023  

 

Pachetul turistic include:
-cazare 7 nopti cu masa specificata la fiecare hotel
-bilete de avion charter, bagaje si taxe incluse
-transferuri la/de la aeroport-hotel
-asistenta turistica in limba romana la destinatie

Nu ezitati sa ne contactati pentru oferta personalizata!

 


 

Egipt – Țara miturilor și zeilor
Cunoscută drept cea mai mare civilizație din Africa, Egiptul antic este unul dintre cele mai comune subiecte când se vorbește despre călătorii și explorare. Veți avea șansa să vizitați relicvele piramidelor, să explorați râul Nil, cel mai mare sistem fluvial din lume și multe activități fascinante. Călătorii, de asemenea, raman cu amintiri de neuitat despre stilul de viață al Egiptului. În această țară minunată, puteți vedea stilul tradițional egiptean care poate fi asociat cu imperiul Egiptului antic. Pregătește-te – ești pe cale să intri în lumea mitică.

Egiptul este un loc rar care se bucura de lumina soarelui pe tot parcursul anului și care are doar 2 anotimpuri, total diferite. Există 2 perioade, ideale pentru a vizita Egiptul, din martie până în iunie și din septembrie până în octombrie, deoarece vremea este răcoroasă și nu foarte umedă.

Capitala Cairo:  Capitala Egiptului este un loc ideal pentru oamenii care iubesc istoria, deoarece încă poti gasi trăsăturile clasice ale civilizației Egiptului antic în aproape fiecare colț al acestui oraș.

Fluviul Nil: Un loc emblematic al Africii unde viața a început cu mii de ani în urmă. Acum este sursa principală de apă pentru Egipt. Puteți explora acest râu intr-o plimbare cu „feluca” (veche barca cu panze egipteana).

Piramidele și Marele Sfinx din Giza: Un alt loc emblematic al Egiptului sunt piramidele. Până acum au fost descoperite peste 130 de piramide, iar cea mai mare este in Giza, cunoscută sub numele de „piramida lui Cheops”, una din cele 7 moșteniri mondiale. Piramidele egiptene ascund unul dintre cele mai mari secrete ale acestei lumi, deoarece acestea sunt făcute din pietre pătrate, fiecare piatră avand o greutate de 2,5 până la 10 tone. „Cum au manipulat aceste cuburi uriașe? A existat vreun ajutor supranatural?”

 

Cod produs HOF-KUS

Inscrie-te la newsletter
go