01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Citybreak ISTANBUL 1Decembrie 2022

ISTANBUL DECEMBRIE

Citybreak ISTANBUL
la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

Program special de 1 Decembrie: 30.11/03.12.2022
4 zile pline, plecare in 29.11 din Brasov, Campina, Ploiesti si Bucuresti


„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 16 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”


Ziua 1 – miercuri 30.11       –    Plecare marti seara (29.11) din Brasov (ora 18.30), Ploiesti (ora 20.30) si din Bucuresti – zona Timpuri Noi (ora 22.00) pe traseul Giurgiu – Ruse – Edirne – Istanbul. In cursul diminetii sosire la Edirne, unde se viziteaza Moscheea Selimiye  – una dintre cele mai impresionante moschei din lume, inclusa in patrimoniul UNESCO – si bazarul local. Continuam drumul apoi catre Istanbul, unde ajungem in cursul amiezii. Cazare la Hotel Delta 4*  situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) sau similar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.

Ziua 2 – joi 1.12        –   Tur pietonal
, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom). In continuarea acestei zile va propunem un program optional ce cuprinde vizitarea Palatului Dolmabahce (ultima resedinta a sultanilor), si o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului. La incheierea acestui program autocarul va debarca, functie de optiuni, la hotel si la FORUM – cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini in captivitate. Intoarcerea de la mall la hotel se va face cu metroul.
Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portelanuri, arme etc) Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul.

Ziua 3 – vineri 2.12        – Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim – inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.

Ziua 4 – sambata 3.12     – In jurul orei 11.00 eliberarea camerelor, apoi timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru a descoperi pe indelete alte atractii ale orasului. In jurul orei 19.30 plecare spre Romania; sosire in Bucuresti, respectiv Ploiesti si Brasov in cursul diminetii de duminica 4.12, in functie de trafic.

Tarif: 149 euro/persoana/loc in dubla (pt imbarcarea din Bucuresti)

supliment single 60 euro;
reducere a 3-a persoana in camera 15 euro
supliment imbarcare: din Ploiesti: 6 euro; din Campina/Banesti: 8 euro; din Brasov: 16 euro


Servicii incluse:
-transport cu autocar clasificat international
-3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Delta 4* deltahotelistanbul.com
-insotitor de grup


Servicii neincluse:
-programul optional din ziua de joi: 25 – 30 euro/pers, in functie de nr. de participanti
-taxele de intrare la obiectivele turistice
-ghizii locali si bacsisurile acestora (in cazul realizarii programului optional, onorariul ghidului local este inclus in pretul programului)
-asigurarea medicala sau storno (recomandate)


Conditii de plata
:

– avans la rezervare 50 euro/pers – nerambursabil in caz de anulare;
– diferenta pana la 4 noiembrie 2022


Penalizari in caz de anulare:

-penalizare 50 euro pana la data de 4.11.2022
-incepand cu data de 5.11.2022 penalizare 100%
Se accepta modificari de nume care nu schimba structura camerei/camerelor rezervate, pana cu 3 zile inaintea plecarii

NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 5 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.


cod produs Corali

Inscrie-te la newsletter
go