01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Citybreak ISTANBUL 27-30.10.22

ISTANBUL 2

Citybreak ISTANBUL
la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

in perioada 27.10 – 30.10.2022
plecare in seara zilei de 26.10 din Bucuresti – ultimele 3 locuri disponibile

Tarif: 162 euro/persoana/loc in dubla


„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 16 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”


Ziua 1 – joi 27.10  Plecare miercuri seara (26.10) din Bucuresti (ora 22.00) pe traseul Giurgiu – Ruse – Edirne – Istanbul. In cursul diminetii sosire la Edirne, unde se viziteaza Moscheea Selimiye  – una dintre cele mai impresionante moschei din lume, inclusa in patrimoniul UNESCO – si bazarul local. Continuam drumul apoi catre Istanbul, unde ajungem in cursul amiezii. Cazare la Hotel Ikbal Deluxe 4*  situat ultracentral, la 300 metri de piata Aksaray (kilometrul zero al orasului) si mai putin de 1 km de Marele Bazar sau similar, apoi timp liber pentru un prim contact cu marea metropola.

Ziua 2 – vineri 28.10  Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom). In continuarea acestei zile va propunem un program optional ce cuprinde vizitarea Palatului Dolmabahce (ultima resedinta a sultanilor), si o relaxanta croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea intregului oras de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului. La incheierea acestui program autocarul va debarca, functie de optiuni, la hotel si la FORUM – cel mai mare mall din Europa, care adaposteste un impresionant acvariu si cea mai mare colonie de rechini in captivitate. Intoarcerea de la mall la hotel se va face cu metroul.
Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Palatul Topkapi  (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portelanuri, arme etc) Sfanta Sofia si moscheea lui Suleiman Magnificul

Ziua 3 – sambata 29.10   Timp liber: vizite individuale si shopping in Orasul vechi, Marele Bazar, Bazarul de condimente ori in mall-urile orasului. Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim – inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poate ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.

Ziua 4 – duminica 30.10   In jurul orei 8:00 eliberarea camerelor si plecare spre Romania; sosire in Bucuresti in cursul serii/noptii in functie de trafic si de formalitatile vamale.


Tarif: 162 euro/persoana/loc in dubla
(
din Bucuresti)
supliment single 68 euro;
reducere a 3-a persoana in camera 15 euro

Servicii incluse:
-transport cu autocar clasificat international
-3 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul, Hotel Ikbal Deluxe 4* http://ilkbaldeluxehotel.com/en/homepage
-insotitor de grup

Servicii neincluse:
-programul optional din ziua de vineri: 25 – 30 euro/pers, in functie de nr. de participanti
-taxele de intrare la obiectivele turistice
-ghizii locali si bacsisurile acestora (in cazul realizarii programului optional, onorariul ghidului local este inclus in pretul programului)
-asigurarea medicala sau storno (recomandate)

Conditii de plata:
– avans la rezervare 50 euro/pers – nerambursabil in caz de anulare;
– diferenta pana la 5 octombrie 2022

Penalizari in caz de anulare:
-penalizare 50 euro pana la data de 4.10.2022
-incepand cu data de 5.10.2022 penalizare 100%

Se accepta modificari de nume care nu schimba structura camerei/camerelor rezervate, pana cu 3 zile inaintea plecarii

 

NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 5 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.

Produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go