01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Croaziera Caraibe 08.01

seaview

 

CROAZIERA CARAIBE MSC SEAVIEW

Bucuresti – Paris – Fort de France – Pointe a Pitre – Castries –  Bridgetown – Saint George – Port of Spain – Kingstown – Fort de France – Pointe a Pitre – Road Town – Philipsburg – Basseterre – St. John’s – Roseau – Fort de France – Paris – Bucuresti

Croaziera de grup cu insotitor si zbor inclus, 14 zile, de la 2066 Euro de pers.

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 | BUCURESTI – PARIS – FORT DE DRANCE

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la biroul de informatii, la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Air France cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:00 cu zborul AF1089 si aterizare la Paris la ora 08:25, ora locala, apoi decolare la ora 14:00 cu zborul AF810 si aterizare la Fort de France la ora 17:50, ora locala. Transfer cu autocarul in portul Fort de France pentru imbarcare la bordul navei de croaziera MSC Seaview. Indeplinirea formalitatilor de imbarcare si check-in la bordul vasului. Vasul paraseste portul la ora 22:30 si va naviga spre Pointe a Pitre. Cazare la bord in tipul de cabina ales cu pensiune completa. 

 

ITINERARIUL CROAZIEREI 

Ziua Port Sosire Plecare
1 Fort de France, Martinica 19:00
2 Pointe a Pitre, Guadalupe 10:30 19:00
3 Castries, Santa Lucia 08:00 18:00
4 Bridgetown, Barbados 07:00 19:00
5 Saint George, Grenada 07:00 19:00
6 Port of Spain, Trinidad & Tobago 07:00 19:00
7 Kingstown, St. Vincent & The Grenadines 09:00 23:00
8 Fort de France, Martinica 08:00 19:00
9 Pointe a Pitre, Guadalupe 09:00 18:00
10 Roadtown, Insulele Virgine 08:00 20:00
11 Philipsburg, St. Marteen 09:00 18:00
12 Basseterre, St. Kitts & Nevis 09:00 18:00
13 St. John’s, Antica si Barbuda 08:00 22:30
14 Fort de France, Martinica 07:00

 

Ziua 15 | FORT DE FRANCE – PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Sosire in portul Fort de France si debarcare de pe vas la ora 08:00. Transfer la aeroportul din Pointe a Pitre pentru imbarcare pe zborul companiei Air France cu destinatia Paris, apoi catre destinatia finala Bucuresti. Decolare la ora 20:20 cu zborul AF809 si aterizare la Paris pe aeroportul Charles de Gaulle la ora 09:35, ora locala, apoi decolare din Paris la ora 13:50 cu zborul AF1588 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 17:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife si date de plecare                           calculate pentru un grup de 23 platitori

Date de plecare 08 ianuarie 2022
Tip cabina Cabina interioara Cabina exterioara Cabina cu balcon
Experienta la bord Bella Fantastica Bella Fantastica Bella Fantastica
Adult loc in cabina dubla 2066 euro 2172 euro 2277 euro 2382 euro 2592 euro 2697 euro
Al 3-lea adult in cabina 1681 euro 1739 euro 1681 euro 1739 euro 1681 euro 1739 euro
Primul Copil 1192 euro 1192 euro 1192 euro 1192 euro 1192 euro 1192 euro
Al 2-lea Copil 1192 euro 1192 euro 1192 euro 1192 euro 1192 euro 1192 euro

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Paris – Forte de France – Paris – Bucuresti, compania Air France.
 • 14 nopti cazare in cabine la bordul vasului de croaziera MSC Seaview
 • MESE INCLUSE LA BORD: mic dejun, pranz, cina, gustari intre mese, etc
 • BAUTURI INCLUSE: apa, ceai, cafea in timpul meselor, sucuri la micul dejun
 • ACTIVITATI INCLUSE LA BORDUL NAVEI:
  • Bufet extins, cu o gamă largă de preparate culinare
  • Program variat de spectacole de teatru în stil Broadway disponibile aproape în fiecare zi
  • Zona de piscină
  • Facilități sportive în aer liber (Baschet, Volei, Tenis, etc.)
  • Sală de fitness bine echipată, cu vedere panoramică
  • Activități de divertisment pentru adulți și copii
  • Posibilitatea de a solicita ora preferată pentru servirea cinei (în funcție de disponibilitate)
  • Preferința cabinei (în funcție de disponibilitate)
 • Transferuri aeroport – port – aeroport
 • Insotitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si portuare: 364 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurare storno si medicala cu protectie COVID (obligatorie)
 • Servicii neincluse la bordul navei de croaziera: servicii medicale la bord, cumparaturile din magazinele de la bord, excursiile optionale la tarm, accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente cosmetice si masaj),  bauturile alcoolice, internet, service Charge-ul 10 Eur/zi/persoana.
 • Testare COVID-19 RT-PCR: de la 200 RON/persoana (in functie de disponibilitate si de timpul de executie) si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Documente de calatorie: Pasaport valabil minim 6 luni de la data terminarii excursiei.

 

PROTOCOL DE SIGURANTA SANITARA LA BORDUL VASULUI DE CROAZIERA:

Conditii de calatorie in contextul COVID toți oaspeții vor trebui să respecte una dintre aceste cerințe:

 • Certificatul Digital European Covid de vaccinare la 14 zile de la rapel (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson) sau recuperare dupa boala (max 6 luni) sau test negativ RT-PCR ( 48 ore inainte de imbarcare).

Datorită situației de urgență Covid 19, pasagerilor li se cere să citească cu atenție, sa inteleaga și să accepte următoarele măsuri care vor fi în vigoare în timpul croazierei, de la imbarcare până la debarcare.

 

La îmbarcare

 • Pasagerii sunt invitați să poarte mască și să aducă cu ei un gel igienizant în drumul lor de acasă la navă.
 • Fiecare pasager numit în rezervare va primi împreună cu biletul un chestionar de sănătate care trebuie completat, semnat și dat personalului medical de la dana nu mai devreme de 6 ore înainte de îmbarcare.
 • În funcție de evoluțiile Protocolului de sănătate și siguranță MSC Cruises, precum și de liniile directoare ale autorităților naționale și internaționale din domeniul sănătății, pasagerilor li se poate cere să facă un test COVID-19 înainte de îmbarcare. Condițiile privind calendarul relevant și tipul testului variază în funcție de itinerariu și restricțiile de mobilitate internațională. Dovada rezultatelor testelor va fi necesară la îmbarcare. În cazul în care rezultatul testului este pozitiv, pasagerului i se va refuza îmbarcarea și i se va oferi asistență la uscat. Orice detali suplimentare relevante vor fi comunicate în timp util de către Companie pe canalele obisnuite.
 • Pasagerii trebuie să sosească la debarcader în conformitate cu orele indicate în biletul de croazieră pentru a reduce riscurile aglomerarilor.
 • Înainte de îmbarcarea pe navă și la fiecare moment de îmbarcare după o excursie la uscat, pasagerii vor fi supuși unui control al temperaturii. În caz de temperatură egală sau mai mare de 37,5 grade / 99,5 F °, îmbarcarea va fi refuzată pe motive de siguranță.
 • În cazul în care personalul medical consideră că este oportun, pasagerii pot fi supuși unor teste si evaluari medicale suplimentare până la refuzul îmbarcari.

 

În timpul croazierei

 • Pasagerii vor fi supuși verificărilor zilnice ale temperaturii și / sau orice alte măsuri de sănătate și siguranță după cum consideră adecvat compania, medicul navei sau comandantul.
 • Evaluări medicale gratuite pentru orice simptome legate de COVID-19 vor fi disponibile pe toată durata croazierei.
 • Pasagerii trebuie să respecte măsurile prescrise de companie pentru distanțarea sociala între pasageri – precum și între pasageri și echipaj – în toate spațiile publice în conformitate cu liniile directoare date de autorități.
 • Pe lângă menținerea distanțării sociale, cu excepția cazului în care se prevede altfel în semnalizarea de la bord, Pasageri trebuie să poarte întotdeauna măști pe față în spațiile publice interioare, cu excepția cazului în care sunt așezați în baruri și restaurante.
 • In aer liber, masca este obligatorie numai atunci când o distanță de siguranță nu poate fi menținuta, cu excepția cazului în care semnalizarea de la bord stabilește diferit.
 • Toate activitățile de divertisment vor fi organizate în conformitate cu protocoale specifice care trebuie urmate la bord, dar fără a se limita la, curățarea și dezinfectarea materialelor, limitând numărul de participanți, distanțarea socială, purtarea măștii de față.
 • Serviciile de la bord pot fi supuse unor modificări bazate pe reglementările locale sau alte restricții adoptate sau referitoare la situația COVID-19.
 • În scopul protejării sănătății pasagerilor, reduceți riscul de infectare în timp ce vă aflați pe uscat și asigurați-vă că fiecare aspect al experienței pasagerului în timpul unei excursii este pe deplin în conformitate standardele de sănătate și igienă de la bord, coborârea de pe navă în timpul unei escale în port este permisă numai într-un context al unei excursii la țărm organizată de MSC Cruises. Compania își rezervă dreptul de a nu admite la bord orice pasager care a debarcat de pe nava singur.

 

INFORMATII CU PRIVIRE LA FEMEILE INSARCINATE:

Linia de croaziere MSC Cruises nu are facilități medicale adecvate pentru naștere la bord și prin urmare, nu poate accepta rezervări pentru doamnele însărcinate, care până la sfârșitul croazierei au 24 de săptămâni sau mai mult. Pasagerele care au până la 23 de săptămâni de sarcină, trebuie să obțină un certificat medical de la un medic, care să ateste că acestea sunt apte de a călători, luând în considerare itinerariul specific.

 

Acoperire de asigurare

 • Fiecare pasager trebuie să aibă o poliță de asigurare care să acopere, pachetul de vacanta din momentul confirmarii până la debarcare, riscurile legate de Covid 19, si riscurile associate precum anularea, întreruperea, cheltuielile de repatriere, carantina, asistenta medicala si cheltuielile aferente spitalizarii.
 • Pasagerilor li se va cere, la îmbarcare, să furnizeze dovezi ale poliței lor de asigurare pentru a verifica detalii despre asigurator, sumele asigurate și detalii complete despre acoperirea asigurării COVID-19. Pasagerii care nu pot furniza aceste documente, vor fi refuzati la îmbarcare.

 

Excursiile optionale la tarm:

 • pe acest pachet excursiile optionale oferite la bordul vasului sunt in sistem co-sharing, intr-o limba de circulatie europeana si sunt strict in responsabilitatea vasului de croaziera;

 

Cabina interioara

Cabinele interioare sunt cele mai economice variante de pe o nava de croaziera, perfecte pentru cei care petrec majoritatea timpului activ in porturi sau bucurandu-se de activitatile si facilitatile de pe nava. Sunt mai mici ca dimensiuni, insa sunt confortabile si cu un design ingenios care face ca lipsa luminii naturale sa devina neinsemnata.

Suprafata: 16 mp
Grad de ocupare: 1 – 4
Facilitati: Pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, minibar, telefon, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).

Cabina exterioara

Cabinele  exterioare sunt cele care va ofera posibilitatea sa urmariti peisajul mereu schimbator al marii si sa va bucurati de lumina naturala, acestea avand hublou. Sunt varianta intermediara, intre cabinele interioare si cele cu balcon.

Suprafata: 15 – 18 mp
Grad de ocupare: 1 – 4
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).

Cabina cu balcon

Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, din linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase, sunt chic, ce v-ati dori mai mult?

Suprafata: 19 mp
Grad de ocupare: 1 – 4
Facilitati: Balcon, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, minibar, telefon, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).

 

Categoriile Bella, Fantastica

MSC a introdus, asociat cu tipul de cabina (interioara, exterioara si balcon), categoriile bella, fantastica, aurea si wellness. Aceste categorii definesc servicii/ facilitati asociate cabinei si nu au legatura cu amenajarea sau spatiul acesteia. Cabinele sunt standard, conform descrierilor de mai sus.

Cazare: Cabine interioare, exterioare si exterioare cu balcon. Cabine elegante avand toate dotarile standard pentru o croaziera MSC.

Servicii de masa: Pensiune completa – acces la restaurantul bufet, 20 ore/zi (meniu-uri pentru orice moment al zilei).

Sport si activitati: Teatru, facilitati pentru sporturi in aer liber (pista de alergat, baschet, tenis, volei, etc.), Piscine, sala de fitness.

Activitati de divertisment si animatie pentru copii (cluburi pentru copii si infanti).

Servicii: Personal calificat polyglot.

Alte facilitati:Obtinerea de puncte MSC Club.

 

Fantastica include toate facilitatile oferite de Bella precum si:

Cazare: 24 ore room service – livrare gratuita, Mic dejun in cabina (livrarea si micul dejun sunt gratuite).

Sport si activitati: 50% discount la cursurile de fitness (ex. Yoga) si instructor personal (in functie de disponibilitate).

Activitati recreationale pentru copii: jocuri cu scopul de a invata limbi straine si lectii de gatit Master Chef (in functie de disponibilitate).

Flexibilitate: Posibilitatea de a alege cele mai bune cabine disponibile, prioritate in alegerea orei preferate pentru servirea cinei (în funcție de disponibilitate).

 

Descriere generala nava  MSC SEAVIEW: MSC Seaside este primul dintr-o generație complet nouă și inovatoare de nave de croazieră construite de MSC Cruises. Cu acest nou prototip inspirat de un apartament elegant pe plajă, MSC Cruises a depășit granițele cu conceptul său de design îndrăzneț și demonstrează angajamentul continuu al companiei de a pune experiența oaspeților în centrul tuturor inovațiilor și dezvoltării produselor. Fiecare element al navei este conceput pentru a aduce oaspeții mai aproape de mare cu caracteristici speciale de design, cum ar fi un trotuar unic pe malul apei, ascensoare panoramice din sticlă, un pod uluitor de 30 de metri pe puntea superioară și cu 76% din cabine poziționate în exteriorul navei, oaspeții nu vor fi niciodată departe de vederea oceanului.

MSC Seaside aduce la viață elementele cheie distinctive ale experienței MSC Cruises. O gamă extinsă de spații de cazare confortabile va satisface diferitele nevoi ale unei game largi de oaspeți în croazieră, inclusiv apartamente de colț chic, ca parte a designului unic de apartamente pe plajă, cabine modulare inteligent concepute pentru familii și grupuri de până la zece persoane, precum și o colecție de cabine cu balcon exclusiviste cu terasă privată cu vedere la promenadă. În plus, MSC Yacht Club a fost dus la nivelul următor. Situat pe prestigioasele poduri care oferă o terasă la soare privată de 1.600 de metri, un lounge și un restaurant privat, acest concept unic de navă-în-navă introdus pentru prima dată de MSC Cruises a fost extins pe cinci punți și oferă acum două apartamente râvnite, cu un living și un balcon mare cu zonă de luat masa și cadă cu hidromasaj privată.

Pentru a se simti relaxati, oaspetii se pot bucura la MSC Aurea Spa de magia masajelor balineze sau tratamente subacvatice holistice – procedee mostenite din vremea romanilor. Saune, bai turcesti, solare, spatii pentru relaxare, thalassoterapie, masaj, bai calde – va puteti abandona relaxarii intr-o atmosfera luxurianta. Divertismentul la bordul MSC Seaview nu are limite: patru piscine, o sala de sport, teren de squash, simulator de Formula 1, Teatrul Odeon, Forest Aquaventure Park si multe altele.

Cu parcul acvatic pe mai multe etaje, MSC Seaview oferă una dintre cele mai mari și mai interactive atracții acvatice de pe mare. Se mândrește cu cele cinci tobogane de apă diferite, inclusiv două tobogane de curse, cu bucle clare care se extind pe partea laterală a navei și un tobogan de apă de 112 m, cu lumini și muzică coborând în tuburi simple și duble. De asemenea, se mândrește cu o zonă AquaPlay ™ pentru copii și cu un traseu de aventură, parcul acvatic se adreseaza pentru orice tip de pasager.

Noi cei de la MSC Cruises ne propunem nu doar sa vizitam lumea, ci sa ne si ingrijim de frumusetea ei naturala. Din acest motiv, MSC Seaview respecta standardele verzi, fiind o performera ecologica. Aceasta moderna nava este echipata cu cele mai inovative sisteme ce garanteaza economisirea energiei si protejarea mediului, MSC Seaview castigandu-si astfel titlul de Eco Ship.

     

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 • TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Touroperator cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
 • Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
 • Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
 • Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
 • Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
 • Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
 • Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
 • Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

 

DOCUMENTE DE CALATORIE

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
 • Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
 • Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
 • Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
 • Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
 • Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
 • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
 • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
 • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

Cod INT

Inscrie-te la newsletter
go