01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Croaziera de grup Caraibe, 28.01-11.02

msc seaside

MSC SEASIDE – CROAZIERA DE GRUP CARAIBE

28.01/11.02.2023

 

MSC Seaside, lansat in toamna anului 2017, rescrie regulamentul de proiectare a navelor de croazieră, amestecând zonele interioare și exterioare, pentru a vă conecta cu marea mai mult ca niciodata.
Waterfront Boardwalk, inconjoara nava pe puntea 8, fiind o promenadă unică la malul mării, aliniată cu locuri de mâncare, băutură, magazine, înot și o zona de plajă.
Atriumul interior pozitionat pe 4 nivele de sticla creaza o atmosfera extravaganta, prin spatiile largi de promenada, zonele pentru muzica live si entertainment, in timp ce cele 2 podiumuri de sticla va vor oferi privelisti spectaculoase asupra marii.

 

Tarif cabina cu balcon Bella: 2790 euro/persoana

 

Servicii incluse:

 • Cazare 14 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
 • pensiune completa cu meniuri variate de-a lungul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceaiul de dup-amiaza, pizza & snack-uri, cina & surpriza de la miezul noptii;
 • cocktail de bun venit oferit de capitan si seara de gala cu o cina speciala;
 • acces la piscine, sauna & Jacuzzi, sala de fitness;
 • acces la teatru, lounge-uri elegante, club;
 • pista de alergat in aer liber, terenuri de sport si tenis;
 • programul zilnic cu evenimentele la bord.
 • taxe portuare si taxe de aeroport
 • bilete de avion Bucuresti – Fort de France – Bucuresti, compania Air Frane
 • Insotitor de grup roman (grup minim de 24 persoane)

 

Tariful nu include:

 • Pachetul de bauturi;
 • Minibarul din cabina;
 • Internet la bord wifi;
 • Utilizarea serviciilor: Spa, tratamente de frumusete;
 • Centru medical, etc.
 • Serviciile de spalatorie.
 • Excursiile pe tarm;
 • Service charge: 10 euro/ pers./zi

 

Conditii rezervare:
Orice croaziera confirmata atrage plata unui avans de minim 40% .
Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de plecare.
Foarte important: pe acest itinerariu, cetatenii romani au nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de la returul in tara.

Conditii anulare:

Mai mult de 60 de zile – pierderea avansului
59 – 45 zile – penalizare 70%
44 – 0 zile – penalizare 100%
In caz de neprezentare la program penalizarea este 100%.

 

ITINERARIU:

Ziua 1 – 28 Ianuarie 2022, Fort de France, Martinique

“Estul întâlnește Vestul” în Martinica, locul unde suveranitatea franceză a ajutat la stilizarea tradiției Creole într-un mod unic. Arhitectura pariziană de început de secol XX, importanța acordată sofisticatei mode franceze și mândria patriotică franceză se intersectează cu sunete de dans afro-Caraibiene, muzică Zouk și arome din bucătăria creolă. Habitation Clement (la 25 km de Fort de France) este singura plantație istorică din Martinica deschisă complet publicului.ort de France, Martinique

Zilele 2 – 29 Ianuarie 2023,  Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

In Pointe a Pitre, satul de pescari Deshaies – situat pe coasta de nord vest a insulei Basse-Terre – păstrează încă vegetația primitivă existentă și în anul 1493 când în zonă a acostat Cristofor Columb. După vegetația luxuriantă din Grădinile Botanice Deshaies, plaja Grande Anse este locul perfect pentru a încheia o zi în Caraibe. Nisipul auriu și palmierii de cocos creează un tablou în care contrastul de culori îți ia răsuflarea

Ziua 3 – 30 Ianuarie 2023, Roseau, Dominica: Locul unde natura domnește suprem

In aceasta zi vom descoperi Roseau, frumoasa capitala a Dominicai, care este în întregime accesibilă mergand pe jos. Un avanpost francez fondat în secolul al XVI-lea, oferă peisaje captivante cu vederi spectaculoase ale Mării Caraibelor, grădini botanice, arhitectură în stil colonial și impresionanta catedrala Sf. Patrick. Toate vor conduce cu siguranta la o explorare pe cinste.

Ziua 4 – 31 Ianuarie 2023, Philipsburg, St. Maarten

Descoperită de către Cristofor Columb în 1493. St. Marteen se împarte între două culturi distincte, cea olandeză și cea franceză. Insula St. Maarten este cunoscută pentru Ferma de Fluturi, unde puteți păși printre fluturi exotici rari, specii din întreaga lume, flori și cascade cu apă proaspătă. Plaja Maho, adiacentă aeroportului Princess Juliana, este locul unde puteți vedea un avion Boeing 747-400 operat de KLM trecând la o distanță mică deasupra capului.

Ziua 5 – 01 Februarie 2023, Zi de navigare

Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activități, diverse concursuri și lecții. Doar să citiți cu atenție programul primit în cabină, pe tot parcursul zilei se întâmplă ceva interesant.

Ziua 6 – 02 Februarie 2023, St. John’s, Antigua and Barbuda

St. John este capitala și cel mai mare oraș din Antigua și Barbuda. O mulțime de plaje mici alcătuiesc această insulă unde se află stațiuni turistice mari și mici, modeste, dar și luxuriante. În portul de aici se pot admira iahturile și moștenirea culturală aparținând fostelor colonii.

Ziua 7 – 03 Februarie 2023, Basseterre, St Kitts & Nevis

St. John este capitala și cel mai mare oraș din Antigua și Barbuda. O mulțime de plaje mici alcătuiesc această insulă unde se află stațiuni turistice mari și mici, modeste, dar și luxuriante. În portul de aici se pot admira iahturile și moștenirea culturală aparținând fostelor colonii.

Ziua 8 – 04 Februarie 2023, Fort de France, Martinique

Ne reîntoarcem în Fort de France, capitala Martinicăi, având cca 150.000 locuitori, și unul dintre cele mai mari orașe din această zonă a Mării Caraibilor. sau Fortul Charlotte unde avem posibilitatea să vedem în picturi istoria caraibienilor negri pot face parte din itinerariu. O oprire la o distileria de rom este obligatorie

Ziua 9 – 05 Februarie 2023, Pointe-a-Pitre, Guadeloupe

In Pointe a Pitre, satul de pescari Deshaies – situat pe coasta de nord vest a insulei Basse-Terre – păstrează încă vegetația primitivă existentă și în anul 1493 când în zonă a acostat Cristofor Columb. După vegetația luxuriantă din Grădinile Botanice Deshaies, plaja Grande Anse este locul perfect pentru a încheia o zi în Caraibe. Nisipul auriu și palmierii de cocos creează un tablou în care contrastul de culori îți ia răsuflarea

Ziua 10 – 06 Februarie 2023, Castries, Saint Lucia

Plaje, stațiuni de vis și dealuri cu păduri întinse, alcătuiesc triunghiul atracțiilor pe această insulă populară în rândul francezilor și al celor care vin aici să își petreacă luna de miere. Scufundările, plimbările, kite-surfing-ul și natura sunt propunerile insulei pentru cei ce acostează în port. Vulcanul La Soufriere – este considerat singurul vulcan “drive in” din lume pentru că șoseaua merge până la vulcan și chiar îl și traversează.

Ziua 11 – 07 Februarie 2023, Bridgetown, Barbados

Accentul britanic este ceva obișnuit pe această insulă scăldată de valurile Oceanului Atlantic. Loc de naștere al Rihannei, Barbados-ul permite practicarea a numeroase activități, dintre cele mai diverse. Pe lângă plajele spectaculoase, Peștera Harrison – un magnific fenomen al naturii, care se întinde pe o distanță de 4.8 km, este casa unor formațiuni calcaroase deosebite și poate fi o excursie interesantă.

Ziua 12 – 08 Februarie 2023, Zi de navigare

Aveți timp să explorați nava de croazieră, să asistați la spectacole, să participați la jocuri și să schimbați impresii “la cald” despre Barbados.

Ziua 13 – 09 Februarie 2023, Saint George, Grenada

Saint George, capitala Grenadei, este o destinație Caraibiană foarte căutată și un oraș care s-a dezvoltat reușind totuși să-și păstreze cultura și frumusețea naturală. Este cunoscut pentru Parcul de sculpturi subacvatice – unul dintre cele mai populare locuri de snorkeling.

Ziua 14 – 10 Februarie 2023, Kingstown, St Vincent & The Grenadines

Kingstown este capitala și un important port din zona Caraibilor. Clădiri din secolul al 19lea în care includem Catedrala Sf. George, recunoscută pentru vitraliile sale

Ziua 15 – 11 Februarie 2023, Fort de France, Martinique

Ne reîntoarcem în Fort de France, capitala Martinicăi, având cca 150.000 locuitori, și unul dintre cele mai mari orașe din această zonă a Mării Caraibilor sau Fortul Charlotte unde avem posibilitatea să vedem în picturi istoria caraibienilor negri pot face parte din itinerariu. O oprire la o distileria de rom este obligatorie.

Orar de zbor:
28.01.2023 Bucuresti, Otopeni – Paris CDG  06:00-08:25/ Paris CDG – Fort de France 14:00-17:50
11.02.2023 Fort de France – Paris CDG 20:20–09:35/ Paris CDG – Bucuresti, Otopeni 14:00-17:55

Orarul de zbor poate suferi modificari!

Cod produs CHub

Inscrie-te la newsletter
go