01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Rusalii in Grecia – insula Evia, autocar

KASTRI EVIA

 

RUSALII IN GRECIA 2023, EDIPSOS – Insula EVIA

4 nopti cazare cu mic dejun + transport autocar

inclusiv: tur de insula, dejun  festiv cu muzica si dans

 

Statiunea balneara Edipsos (Loutra Edipsou) din Evia este deja o destinatie binecunoscuta turistilor nostri, multi dintre ei petrecand cel putin odata sarbatorile Pastelui acolo in ultimii ani.

Celor care nu au mai gasit locuri in acest an sau celor care se indoiau de conditiile climatice la mijloc de aprilie le propunem sa profite de cele 5 zile libere consecutive din perioada 1 – 5 iunie (Ziua copilului & Rusaliile)pentru a face cunostinta cu Grecia autentica.

Hotel KASTRI ~ Loutra Edipsou ~ www.hotelkastri.gr  –   Hotelul Kastri este o afacere de familie tipic greceasca, situat in statiunea balneara Edipsos din nordul insulei Evia, in imediata vecinatate a izvoarelor termale si la cca 500 metri de plaja si port. Se bucura de review-uri excelente din partea turistilor, in special datorita serviciilor de calitate si ospitalitatii gazdelor. Facilitati: A/C, wifi gratuit, chitchinete, balcon, TV LCD.

 

31.05 (miercuri seara) Plecare din Ploiesti (ora 21.00) si Bucuresti (ora 22.30) pe traseul Giurgiu – Sofia – Salonic (se circula noaptea). La cerere, transfer din Bacau, Focsani si Buzau.

1.06 (joi) Drumul continua prin defileul Tembi catre Volos (popas cca doua ore pentru o relaxanta plimbare pe faleza orasului si pentru a admira plajele golfului Pagasitikos si Muntele Pelion – recunoscut din legendele mitice ca fiind resedinta centaurilor) si apoi catre Glyfa; de aici se traverseaza cu ferry boat-ul in nordul insulei Evia. Dupa-amiaza sosire la Edipsos; cazare hotel Kastri apoi timp liber.

2.06 (vineri) Dupa micul dejun vom face cunostinta cu cateva locuri deosebite din nordul insulei Evia; vom incepe cu vizitarea Manastirii Sf David, situata intr-o padure deasa. In aceasta manastire se pastreaza moastele Sf David cel Batran precum si un manuscris celebru. Continuam apoi cu o relaxanta plimbare prin padure pana la cascadele raului Drimonas apoi, din nou cu autocarul, catre pitorescul sat Limni; timp liber pentru pranz, relaxare.

3.06 (sambata) In aceasta zi va puteti bucura de binefacerile izvoarelor termale sau, optional, sa participati la un program ce cuprinde vizitarea Manastirii Sf Ioan Rusul – unul din cele mai importante locuri de pelerinaj din lumea ortodoxa precum si a capitalei Greciei – Atena. Vom traversa catre continent pe noul pod de la Halkida – bijuterie arhitectonica; in Atena vom face un tur panoramic din care nu vor lipsi pietele Omonia si Syntagma, Parlamentul, Stadionul Olimpic si Colina Acropolei; vor fi si cca 3 ore de timp liber in Plaka pentru vizite individuale si shopping. Seara intoarcere la Edipsos.

4.06 (Duminica Rusaliilor) In asteptarea dejunului festiv va invitam sa testati “spa-ul natural” pe malul marii; izvoarele termale tasnesc din adancuri cu o temperatura de cca 80 grade si, acolo unde se contopesc cu apele marii formeaza piscine naturale. In jurul orei 13.00 sunteti invitati la un dejun festin acompaniat de muzica si dans (la o taverna traditionala strajuita de copaci seculari in vecinatatea hotelului). Apoi seara, daca nu v-a invins oboseala,  bucurati-va din plin de atmosfera creata de marile petreceri organizate in toate barurile si localurile din Edipsos.

05.06 (luni) Dimineata in jurul orei 8.00 plecare catre Romania, sosire in Bucuresti seara tarziu (in functie de trafic) si apoi mai departe catre orasele de plecare.

 

Tarif: 215 euro / persoana in camera dubla

a 3-a persoana in camera: 180 euro
copil <6 ani: 75 euro (pt loc in autocar, fara pat suplimentar si fara loc la masa festiva)
Supliment camera single: 45 euro

 

Tarifele de mai sus includ:

– 4 nopti cazare cu mic dejun in studiouri la hotel Kastri din Edipsos (Loutra Edipsou);
– dejun festiv in duminica Rusaliilor, cu preparate traditionale si muzica live;
– transport autocar;
– excursia din ziua de vineri;
– insotitor de grup.


Nota
:
tarifele de mai sus sunt pentru imbarcarea din Bucuresti; suplimente plecare din Ploiesti 10 euro


Nu sunt incluse
:

– costul traversarii cu ferryboat-ul – cca 6 euro/persoana/sens – se achita insotitorului de grup;
– taxa locala: 1,5 euro/camera/noapte;
– excursia optionala Sf Ioan Rusul & Atena – cca 30-35 euro/pers, in functie de numarul de participanti;
– asigurarea medicala (optionala dar recomandata).

Locurile in autocar se atribuie in ordinea primirii rezervarilor, incepand cu rd 3; supliment pentru rd 1-2 sau alte locuri solicitate in mod expres: 15 euro; daca acestea nu vor fi solicitate se atribuie fara supliment primilor inscrisi.

 

Conditii de plata: avans 30% la rezervare / diferenta pana in data de 10.05.2023

 

Penalizari in caz de anulare:

-cu peste 30 zile inainte de plecare: 25%;
-cu 16-30 zile inainte de plecare: 50%;
-cu 1-15 zile inainte de plecare sau neprezentarea la imbarcare: 100%.

 

 Cod produs CORALI

Inscrie-te la newsletter
go