01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARA CRISANEI – BAILE FELIX

Statiunea-Baile-Felix

 

TARA CRISANEI – BAILE FELIX 

22.06-27.06.2022

Bucuresti – Viscri – Targu Mures – Cluj – Oradea – Baile Felix – Carei – Satu Mare – Arad – Geoagiu Bai – Transalpina

 

PROGRAM :

Ziua 1 BUCURESTI – TARGU MURES
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Viscri – Targu Mures (350 km). TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN LOCALITATEA VISCRI (se vor vizita mesterii disponibili din sat, casele si BISERICA FORTIFICATA), TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI TARGU-MURES. Cina si cazare in Targu Mures.

Ziua 2 TARGU MURES – ORADEA
Mic dejun. Deplasare pe ruta Targu Mures – Cluj Napoca – Oradea (280 km). TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI CLUJ-NAPOCA (al doilea oras din Romania), POPAS PENTRU PRANZ PE MALUL LACULUI GILAU (se afla la contactul Muntelui Gilau cu dealurile periferice, pe raul Somesul Mic). Cina si cazare in Baile Felix.

Ziua 3 BAILE FELIX – ORADEA – BAILE FELIX
Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Felix – Oradea – Baile Felix (40 km). TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI ORADEA, cu vizitarea celor mai importante obiective din oras, RELAXARE IN BAILE FELIX LA STRANDURILE CU BAI TERMALE SAU LA AQUA PARCUL DIN STATIUNE. Cina si cazare in Baile Felix.

Ziua 4 BAILE FELIX – SATU MARE – BAILE FELIX
Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Felix – Carei – Satu Mare – Baile Felix (300 km). Se viziteaza: CASTELUL KAROLYI DIN CAREI (o splendidă bijuterie arhitecturala recent restaurată. Este considerat un adevarat “Peleş al Transilvaniei” si a avut o istorie zbuciumată, fiind distrus si restaurat in mai multe randuri), TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI SATU MARE, cu vizitarea celor mai importante obiective din oras (Muzeul de Arta). Cina si cazare in Baile Felix.

Ziua 5 BAILE FELIX – GEOAGIU BAI
Mic dejun. Deplasare pe ruta Baile Felix – Arad – Geoagiu Bai (370 km). TUR PANORAMIC SI PIETONAL IN ZONA CENTRALA A ORASULUI ARAD, cu vizitarea celor mai importante obiective din oras (Muzeul de Arta, Palatul cultural). Cina si cazare in Geoagiu Bai.

Ziua 6 GEOGIU BAI – BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu-Bai – Bucuresti (430 km). O ZI IN NATURA PE TRANSFAGARASAN (Cabana Balea Cascada, Cabana Balea Lac, Barajul Vidraru) SAU TRANSALPINA (daca restrictiile rutiere devin mai permisive).Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

 

TARIF : 1.450 LEI / persoana

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR/MIDIAUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 5 CAZARI la pensiuni/hoteluri de 3* cu facilitati superioare
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada

 

TARIFUL NU INCLUDE

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • intrarile la obiectivele turistice (toate cumulate fac aproximativ: 100 lei)

 

OPTIONAL: CIRCUIT PRIVAT – Minivan 5-7 persoane – tarif 1600 lei/persoana (perioada – la alegere)

 

BINE DE STIUT

 • Supliment camera single: 350 lei
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor;
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei;
 • Grup minim: 36 persoane. Pentru grup intre 25-35 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 60 lei / persoana
 • Avans la inscriere 500 lei / persoana;
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica;
 • Camerele sunt repartizate de catre receptia unitatii de cazare, paturile pot fi matrimoniale sau separate, nu se poate garanta un anumit tip de pat, dar se va tine cont de prioritati
 • Unele unitati de cazare nu au lift.

 

produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go