01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARA MOTILOR – APUSENI

Castelul de Lut de pe Valea Zanelor Sibiu Romania

TARA MOTILOR – APUSENI

Bucuresti – Fagaras – Sibiu – Geoagiu Bai – Sarmizegetusa – Deva – Brad – Pestera Ursilor – Abrud – Rosia Montana – Transalpina

07 IULIE – 12 IULIE 2021

Ziua 1 BUCURESTI – GEOAGIU-BAI              – Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Sibiu – Geoagiu Bai (400 km). Se viziteaza: SINCA VECHE (manastirea rupestra este un vechi lacas de cult, cunoscuta ca „Templul Ursitelor”, „Grota de la Sinca Veche”, „Manastirea Sapata in Stanca” sau „Templul Extraterestrilor), CETATEA FAGARAS (in secolul al XVII-lea, devine resedinta a principilor Transilvaniei si centru politico-administrativ al marelui domeniu al Fagarasului, fiind un impunator centru medieval), CASTELUL DE LUT – VALEA ZANELOR (cu forma neobisnuita, ce pare sa fi fost construit de hobiti, realizat doar din materiale naturale, dintr-un amestec de pamant, apa, paie, argila si nisip). Cazare si cina in  Geoagiu-Bai.

Ziua 2 GEOAGIU BAI – SARMIZEGETUSA              –Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu Bai – Deva – Sarmizegetusa – Geoagiu Bai (170 km). Se viziteaza: CETATEA DEVA (stapanita de voievozi, de principi, de conti si de ducese, a fost data in dar, vanduta sau bombardata, dar fiecare a lasat ceva in urma sa), ZI IN NATURA SI SCURTA DRUMETIE catre CETATEA REGEASCA SARMIZEGETUSA REGIA (este numele capitalei Daciei preromane, in fapt un complex de sanctuare, situat in Muntii Orastiei, la altitudinea de 1.200 m, in care se remarca Sanctuarul Mare Rotund si “Soarele de andezit”. Cei mai multi arheologi afirma ca orasul a fost ridicat in secolele III-II inainte de Hristos, pe cand altii cred ca ar fi mai vechi cu cel putin 600 de ani), BAILE ROMANE (baile termale romane se pastreaza aproape in aceeasi forma ca si in antichitate, intr-un promontoriu circular cu diametrul de 90-95 m), CASCADA GEOAGIU (este una dintre cele mai spectaculoase din Romania, apa nu ingheata niciodata, si asta pentru ca ea colecteaza toate cele 16 izvoare termo minerale din zona, dar si un raulet). Cazare si cina in  Geoagiu-Bai.

Ziua 3 GEOAGIU BAI – PARCUL NATURAL APUSENI             –Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu Bai – Brad – Tebea – Parcul Natural Apuseni (200 km). Se viziteaza: MUZEUL AURULUI DIN BRAD (se afla cele mai valoroase cinci kilograme de aur din lume, pentru ca aurul pe care il vedem aici arata asa cum a fost scos el din adancuri), PANTEONUL MOTILOR (MORMANTUL LUI AVRAM IANCU, GORUNUL LUI HOREA – un stejar vechi de circa 400 de ani, cu circumferinta de 9 m, aflat la Tebea), PLIMBARE CU MOCANITA INTRE BRAD SI CRISCIOR. Cazare si cina in  Apuseni.

Ziua 4 PARCUL NATURAL APUSENI                             –Mic dejun. Deplasare aproximativ 150 km. Se viziteaza: PESTERA URSILOR (grote de o frumusete stranie, cu stalactite si stalagmite extrem de spectaculoase), MUZEUL ETNOGRAFIC LA FLUTURI, BISERICA REFORMATA de la REMETEA, MUZEUL TARII BEIUSULUI. Cazare si cina in  Apuseni.

Ziua 5 PARCUL NATURAL APUSENI – GEOAGIU BAI          –Mic dejun. Deplasare pe ruta Parcul Natural Apuseni – Rosia Montana – Geoagiu Bai (140 km). Se viziteaza: COMPLEXUL ROSIA MONTANA (o destinatie turistica aparte, un loc unde natura si istoria se intalnesc cu progresul si deciziile politice. Una dintre cele mai vechi localitati cu traditie in exploatarea metalelor pretioase din Europa. Alburnus Maior – asa cum era numita in trecut, un izvor de povesti si legende, de istorii si peisaje incantatoare).  Cazare si cina in  Sibiu.

Ziua 6 GEOGIU BAI – BUCURESTI              –Mic dejun. Deplasare pe ruta Geoagiu-Bai – Bucuresti (430 km). O ZI IN NATURA PE TRANSFAGARASAN (Cabana Balea Cascada, Cabana Balea Lac, Barajul Vidraru) SAU TRANSALPINA (daca restrictiile rutiere devin mai permisive). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.

TARIF 1.400 lei / persoana

Perioade circuit     07 IULIE – 12 IULIE 2021

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR/MIDIAUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 5 CAZARI la pensiuni / hoteluri, clasificare echivalenta 3 *
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada

Tariful nu include

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Intrarile la obiectivele turistice, care insumeaza aproximativ 100 lei

 

Bine de stiut

 • Supliment camera single: 350 lei (2 camere single alocate pe fiecare circuit)
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei
 • Grup minim: 36 persoane. Pentru grup intre 25 – 35 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 60 lei / persoana
 • Avans la inscriere 500 lei / persoana
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica
 • Camerele sunt repartizate de catre receptia unitatii de cazare, paturile pot fi matrimoniale sau separate, nu se poate garanta un anumit tip de pat, dar se va tine cont de prioritati
 • Unele unitati de cazare nu au lift.

Produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go