01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARGUL DE FETE

Muntele Gaina-Targul de fete

TARGUL DE FETE

Ține moț de hastă straiță / Să mă hâț (joc) cu hastă moață / Până mă hâțai cu moața / Se duse moțul cu straița!”

14.07 – 19.07.2021

Program:

Ziua 1 BUCURESTI – MEDIAS        – Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Medias – Blaj (400 km). Se viziteaza BISERICA FORTIFICATA DIN BIERTAN (a fost construită la începutul secolului XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu, elementele din interior sunt valori inestimabile a căror poveste merge cu secole în urmă), DEGUSTARE SI VIZITA LA TURNUL SLANINII din Mosna (este una dintre cele mai valoroase moșteniri arhitecturale din ţinutul bisericilor fortificate), CETATEA SI SISTEMUL DE APARARE MEDIAS (lăcașul de cult fortificat, a fost construit la începutul secolului al XII-lea. Cazare si cina Blaj.

Ziua 2 ZONA TRANSILVANIEI             –Mic dejun. Deplasare pe ruta Blaj – Aiud – Ramet (150 km). Se viziteaza cele mai atractive obiective din BLAJ (Campia Libertatii, Muzeul de Istorie Augustin Bunea, Stejarul lui Avram Iancu, Crucea lui Avram Iancu, Teiul lui Eminescu) si din AIUD (Cetatea, Muzeul Stiintele Naturii, Schitul Inaltarea Sfintei Cruci), MANASTIREA RAMET (este unul dintre cele mai vechi așezăminte călugărești din Transilvania, așezată în valea îngustă și stâncoasă săpată de apa). Cazare si cina Blaj.

Ziua 3 TARA MORILOR             –Mic dejun. Deplasare pe ruta Blaj – Rametea – Campeni – Albac (150 km). Se TRAVERSEAZA VALEA ARIESULUI cu oprire la MANASTIREA SI BISERICA DIN LEMN (construită din lemn tare de stejar, având formă de navă, biserica a fost ctitorită de boierul Stanislav, fiind ridicată în 1429) SI MUZEUL ETNOGRAFIC DE LA LUPSA (este unul dintre cele mai mari și mai complexe muzee), MUZEUL AVRAM IANCU din Campeni (a fost înființat în casa în care în urmă cu 150 de ani și-a desfășurat activitatea Cartierul General al Armatelor lui Avram Iancu). Cina si cazare in Apuseni.

Ziua 4 TARA MORILOR            –Mic dejun. Deplasare pe ruta Albac – Muntele Gaina – Albac (110 km). Se viziteaza CASCADA PISOAIA (cunoscută şi sub numele de Cascada Miresii, este rezervaţie peisagistică), DEALUL CU MELCI (reprezintă un conglomerat de gresii şi marne în care au fost încrustate zeci de specii de moluşte), MUZEUL MEMORIAL AVRAM IANCU de la Incesti (muzeul este adăpostit în casa părintească, construită în jurul anului 1800, este o casă tipic moțească cu acoperiș țuguiat). Urmeaza JUMATATE DE ZI LA SARBATOAREA POPULARA TARGUL DE FETE (program folcloric, expoziții, concerte și focuri de artificii în Apuseni, în localitatea Avram Iancu.. Va urma programul complet al evenimentului. Cina si cazare in Apuseni.

Ziua 5 TARA MORILOR                –Mic dejun. Deplasare pe ruta Albac – Scarisoara – Rosia – Albac  (240 km). Se viziteaza PESTERA SCARISOARA (adăpostește cel mai mare ghețar subteran din România), MOARA PE APA de la Rosia (a fost ridicată la sfârșitul  secolului XIX, fiind construită din lemn, în tehnica „sosilor”, însă nu cu bârne, ci cu scândură), PESTERA CU CRISTALE DIN MINA FARCU (singura peşteră cu cristale de calcit amenajată din Europa şi a doua din lume care poate fi vizitată). Cina si cazare in Apuseni.

Ziua 6 TARA MORILOR               –Mic dejun. Deplasare pe ruta Albac – Alba Iulia – Sibiu – Bucuresti (450 km). PLIMBARE PRIN PARCUL DENDROLOGIC „DR. IOAN VLAD” (se întinde pe o suprafaţă de 21 de hectare şi este unic în ţară prin faptul că este amenajat direct în pădure) si VIZITA LA GRADINA ZOOLOGICA din Sibiu. Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.

TARIF 1.400 LEI / persoana

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR/MIDIAUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 5 CAZARI la pensiuni / hoteluri, clasificare echivalenta 3 *
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada

 

Tariful nu include

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Intrarile la obiectivele turistice, care insumeaza aproximativ 100 lei

 

Bine de stiut

 • Supliment camera single: 350 lei (2 camere single alocate pe fiecare circuit)
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei
 • Grup minim: 36 persoane. Pentru grup intre 25 – 35 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 60 lei / persoana
 • Avans la inscriere 500 lei / persoana
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica
 • Camerele sunt repartizate de catre receptia unitatii de cazare, paturile pot fi matrimoniale sau separate, nu se poate garanta un anumit tip de pat, dar se va tine cont de prioritati
 • Unele unitati de cazare nu au lift.

Produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go