01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

TARGUL DE FETE

Muntele Gaina-Targul de fete

TARGUL DE FETE

Ține moț de hastă straiță / Să mă hâț (joc) cu hastă moață / Până mă hâțai cu moața / Se duse moțul cu straița!”

13.07-19.07.2022   sau  19.07-25.07.2022 (in functie de data evenimentului)

Program:

Ziua 1 BUCURESTI – MEDIAS       –Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15, in parcarea de la Parcul Izvor. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov – Medias – Blaj (400 km). Se viziteaza BISERICA FORTIFICATA DIN BIERTAN (a fost construită la începutul secolului XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu, elementele din interior sunt valori inestimabile a căror poveste merge cu secole în urmă), CETATEA SI SISTEMUL DE APARARE MEDIAS (lăcașul de cult fortificat, a fost construit la începutul secolului al XII-lea. Cazare si cina Blaj.

Ziua 2 TARA ARDEALULUI          –Mic dejun. Deplasare pe ruta Blaj – Aiud – Ramet (150 km). Se viziteaza cele mai atractive obiective din BLAJ (Campia Libertatii, Muzeul de Istorie Augustin Bunea, Stejarul lui Avram Iancu, Crucea lui Avram Iancu, Teiul lui Eminescu), din AIUD (Cetatea, Muzeul Stiintele Naturii, Schitul Inaltarea Sfintei Cruci), MANASTIREA RAMET (este unul dintre cele mai vechi așezăminte călugărești din Transilvania, așezată în valea îngustă și stâncoasă săpată de apa) si CHEILE RAMETULUI. Cazare si cina Blaj.

Ziua 3 TARA MOTILOR          –Mic dejun. Deplasare pe ruta Blaj – Campeni – Albac (150 km). Se TRAVERSEAZA VALEA ARIESULUI cu oprire la MANASTIREA SI BISERICA DIN LEMN (construită din lemn tare de stejar, având formă de navă, biserica a fost ctitorită de boierul Stanislav, fiind ridicată în 1429), si daca perioada se suprapune, se va participa la Festivalul ”Sus sus sus la moti la Munte” COMPLEXUL ROSIA MONTANA (o destinatie turistica aparte, un loc unde natura si istoria se intalnesc cu progresul si deciziile politice. Una dintre cele mai vechi localitati cu traditie in exploatarea metalelor pretioase din Europa. Alburnus Maior – asa cum era numita in trecut, un izvor de povesti si legende, de istorii si peisaje incantatoare). Cina si cazare in Apuseni.

Ziua 4 TARA MOTILOR      –Mic dejun. Deplasare pe ruta Albac – Muntele Gaina – Albac (110 km). Se viziteaza PESTERA SCARISOARA (adăpostește cel mai mare ghețar subteran din România), CASCADA PISOAIA (cunoscută şi sub numele de Cascada Miresii, este rezervaţie peisagistică), DEALUL CU MELCI (reprezintă un conglomerat de gresii şi marne în care au fost încrustate zeci de specii de moluşte). Urmeaza JUMATATE DE ZI LA SARBATOAREA POPULARA TARGUL DE FETE (program folcloric, expoziții, concerte și focuri de artificii în Apuseni, în localitatea Avram Iancu.. Va urma programul complet al evenimentului. Cina si cazare in Apuseni.

Ziua 5 TARA MOTILOR     –Mic dejun. Deplasare pe ruta Arieseni – Remetea – Gilau (300 km). Se viziteaza CETATILE PONORULUI (este unul dintre cele mai mari complexe carstice din România, aflat în Munții Apuseni), PESTERA URSILOR (este formată din 4 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racoviţă, Galeria Lumânărilor şi Galeria Ştiinţifică), PESTERA MEZIAD (una dintre primele peșteri amenajate și mult timp una dintre cele mai lungi peșteri din România). Cina si cazare in Apuseni.

Ziua 6 TARA MOTILOR    –Mic dejun. Deplasare pe ruta Gilau – Rametea – Cheile Valisoarei – Sibiu. Se vor face scurte drumetii prin RAMETEA si CHEILE VALISOAREI, cu popas la CASTELUL TEMPLUL CAVALERILOR. Cina si cazare in zona Sibiului.

Ziua 7 SIBIU      – Mic dejun. Deplasare pe ruta Sibiu – Bucuresti. TUR PIETONAL SIBIU SI O ZI IN NATURA PE TRANSFAGARASAN (Cabana Balea Cascada, Cabana Balea Lac, Barajul Vidraru). Sosire in jurul orei 21.00.

 

TARIF 1.750 LEI / persoana

 

TARIFUL INCLUDE

 • Transport cu AUTOCAR/MIDIAUTOCAR modern, cu climatizare, clasificat minim 3*
 • 6 CAZARI la pensiuni / hoteluri, clasificare echivalenta 3 *
 • Masa in regim DEMIPENSIUNE: mic dejun si cina
 • EXCURSIILE prezentate in program
 • GHID insotitor pentru intrega perioada

Tariful nu include

 • Alte mese, taxe si cheltuieli personale
 • Intrarile la obiectivele turistice, care insumeaza aproximativ 100 lei


OPTIONAL: CIRCUIT PRIVAT
– Minivan 5-7 persoane – tarif 1900 lei/persoana (perioada – la alegere)

Bine de stiut

 • Supliment camera single: 450 lei (2 camere single alocate pe fiecare circuit)
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener, nu vor plati supliment
 • Așezarea în autocar va fi realizată conform diagramelor, în funcție de ordinea înscrierii turiștilor
 • Copil 2 – 8 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere 300 lei
 • Grup minim: 30 persoane. Pentru grup intre 18-29 persoane platitoare, circuitul se va organiza, dar va trebui platit un supliment de 100 lei / persoana
 • Avans la inscriere 500 lei / persoana
 • Organizatorul poate modifica traseul in functie de conditiile meteo si situatiile neprevazute, ordinea vizitelor se poate modifica
 • Camerele sunt repartizate de catre receptia unitatii de cazare, paturile pot fi matrimoniale sau separate, nu se poate garanta un anumit tip de pat, dar se va tine cont de prioritati
 • Unele unitati de cazare nu au lift.

Produs BLD

Inscrie-te la newsletter
go