01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR BULGARIA VARA 2022

autobus

Pentru rezervare click aici – CHARTERBUS.ro    

 
CHARTER  AUTOCAR  LITORAL BULGARIA – NORD & SUD

Curse ZILNICE din Bucuresti si conform graficelor din alte orase 

Grafic de circulatie pentru perioada 11 iunie12 septembrie 2022

tarife 1 - bg 2021

tarife 2 - bg 2021

**Suplimente/reduceri:
-pentru BALCIC, supliment 3 euro (din tarifele pentru ruta Nord)
-pentru VARNA, reducere 5 euro (din tarifele pentru ruta Nord)


-Copii sub 3 ani: gratuit (fara loc in autocar)

-Copii 3-10 ani: reducere 5 euro din tarifele de mai sus

-Supliment locuri preferentiale (VIP: rand 1-2 in fata si orice alt loc solicitat in mod expres): 3 euro/sens, 5 euro/dus-intors
-Reducere ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare): 3 euro/sens, 5 euro/dus-intors

-Tarif one way: 70% din tariful dus-intors

Reducere early booking: 5 EURO pt. rezervari pana la 15.03.2022,
achitate pana pe data de 10 a lunii urmatoare efectuarii rezervarii

Note:

Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la 15.03.2022; dupa aceasta data penalizarea este de 100%.
Rezervarile fara early booking pot fi anulate fara penalizari pana cu 30 zile inaintea datei de plecare
. Pentru anulari cu 16-30 zile inaintea datei de plecare penalizarea in caz de anulare este de 50% din valoarea locurilor; pentru anulari cu 15 zile sau mai putin inaintea datei de plecare precum si pentru no-show penalizarea este de 100%. In caz de no-show pe segmentul de plecare returul se anuleaza automat.
Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii
, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie.
Modificarile datelor de calatorie sunt permise fara penalizari cu minim 15 zile inaintea datei de plecare si sub rezerva disponibilitatii; dupa acest termen modificarea fiecarui segment de calatorie implica o penalizare de 10 euro/persoana, plus eventualele diferente de tarif aplicabile noilor coordonate de calatorie

Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul sau cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.
Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte reprezentantului agentiei la imbarcare si autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte de ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatiile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur.

Cu 3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al ghidului, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.

 

PRODUS CORALI

Inscrie-te la newsletter
go