01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

AUTOCAR BULGARIA VARA 2024

autobus

Pentru rezervare click aici – CHARTERBUS.ro    

 
CHARTER  AUTOCAR  LITORAL BULGARIA – NORD & SUD

Curse ZILNICE din Bucuresti si conform graficelor din alte orase 

Grafic de circulatie pentru perioada 8 iunie14 septembrie 2024

BG 1

BG 2

Suplimente/reduceri:
-pentru BALCIC, supliment 5 euro (la tarifele Nord), pentru minim 2 persoane/cursa
-Copii sub 3 ani: gratuit (fara loc in autocar)

-Copii 3-10 ani: reducere 5 euro din tarifele de mai sus
-Supliment locuri preferentiale (VIP: rand 1-2 in fata si orice alt loc solicitat in mod expres): 3 euro/sens, 5 euro/dus-intors
-Reducere ultima bancheta (daca se solicita in mod expres la rezervare): 3 euro/sens, 5 euro/dus-intors
-Tarif one way: 70% din tariful dus-intors

 

Reducere 5 euro pt. rezervari pana la data de 31.03.2024, achitate pana in data de 10 a lunii urmatoare rezervarii

Rezervarile cu early booking pot fi anulate fara penalizari pana la 31.03.2024 iar sumele achitate anterior anularii se transforma in credit client sau credit agentie; in cazul anularilor dupa data de 31.03.2024 penalizarea este de 100%.

Rezervarile fara early booking pot fi anulate fara penalizari pana cu 30 zile inaintea datei de plecare. Pentru anulari cu 16-30 zile inaintea datei de plecare penalizarea in caz de anulare este de 50% din valoarea locurilor; pentru anulari cu 15 zile sau mai putin inaintea datei de plecare precum si pentru no-show penalizarea este de 100%. Din sumele achitate anterior anularii se deduc eventualele penalitati iar diferenta se restituie sau se constituie in credit client/agentie, in functie de solicitare. In caz de no-show pe segmentul de dus returul se anuleaza automat daca nu se reconfirma in ziua in care trebuia efectuata calatoria dus.

Regulile de mai sus se aplica pentru rezervari de max 9 persoane ce calatoresc impreuna; pentru rezervari de 10 sau mai multe locuri se ofera, la cerere, conditii personalizate.

Se accepta modificari de nume gratuit pana cu 3 zile inaintea plecarii, respectiv contra unei penalizari de 10 euro pana in preziua plecarii, daca se pastreaza aceleasi date de calatorie.

Modificarile datelor de calatorie sunt permise fara penalizari:

-Pana la 31.03.2024 pentru rezervarile carora li s-a aplicat reducerea de early booking, sub rezerva disponibilitatii;

-cu minim 15 zile inaintea datei de plecare, sub rezerva disponibilitatii, pentru cele fara early booking

-dupa aceste termene modificarea fiecarui segment de calatorie implica o penalizare de 10 euro/persoana, plus eventualele diferente de tarif aplicabile noilor coordonate de calatorie

Agentia de turism organizatoare alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul sau cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în oferta sau pe site nu sunt garantaţi, ei pot fi influentati de factori independent de agentia organizatoare sau de transportator; nu ne asumăm nicio raspundere pentru efectuarea unor conexiuni pe cont propriu cu alte mijloace de transport.

Turistul este obligat să se asigure ca poseda toate documentele necesare efectuarii călătoriei, să le prezinte autoritatilor de la frontiera, să fie la locul de intalnire inainte de ora comunicata pentru plecare si sa respecte indicatiile reprezentantului agentiei/personalului insotitor. De asemenea, este obligat sa respecte orele si locurile indicate pentru imbarcarea de retur; informatiile privind returul vor fi comunicate de catre insotitorul de grup in timpul deplasarii tur iar in cazul unor modificari de ultim moment de catre agentie, prin sms sau whapp.

Cu 2-3 zile inaintea fiecarei plecari, agentia organizatoare va afisa pe site-ul de rezervari www.charterbus.ro ultimele detalii privind plecarea: nr autocar sau insemnele distinctive, numele si nr de telefon al insotitorului de grup sau al persoanei de contact, locul si ora exacta de plecare; daca dintr-un motiv sau altul cu 24 ore inaintea plecarii turistul nu a intrat in posesia acestor informatii, este obligat sa contacteze agentia pentru a-i fi comunicate detaliile necesare.

 Solicitarea unei rezervari ferme implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul, ce fac parte integranta din aceasta oferta.

 PRODUS CORALI

Inscrie-te la newsletter
go