01. Cum?

 Hotel Avion Tren Masina Autocar

02. Unde?

Destinatie

Email/Telefon

03. Cand?

04. Cine?
Camere

Adulti

Copii

Despre noi

CORALI HOLIDAYS este marca inregistrata.
Agentia de turism CORALI este tour-operator specializat pe destinatiile GRECIA, BULGARIA, TURCIA, SPANIA, CEHIA, CROATIA, SLOVENIA, ALBANIA, MUNTENEGRU, SERBIA, POLONIA, TARILE BALTICE, ITALIA, PORTUGALIA cu o bogata experienta pe piata romaneasca, materializata in tot mai multi clienti fideli (persoane fizice si companii) si intr-o retea in continua expansiune de agentii partenere.
Participarile constante la cele mai importante evenimente si targuri de turism din Europa ne confera avantajele contactelor directe cu prestatorii de servicii turistice din toata lumea. Si nu in ultimul rand, o echipa dinamica si ambitioasa de consultanti si de ghizi/insotitori transforma orice calatorie organizata de noi intr-o placere.
“Specialitatea casei” o constituie vacantele “tailor made”, personalizate functie de dorintele si asteptarile fiecarui turist. In timpul sezoanelor estivale oferim pachete de sejur, cu sau fara transport, pentru cele mai populare destinatii: GRECIA, BULGARIA si TURCIA si SPANIA, precum si pentru unele mai putin cunoscute dar cu potential imens de a oferi surprize placute turistilor nostri
De mai bine de 10 ani organizam curse charter de autocar, zilnic sau saptamanal, cu plecare din diferite orase ale tarii, catre mai multe destinatii din Grecia si Bulgaria.
Cum fidelitatea se rasplateste, clientii nostri stiu ca la fiecare revenire vor avea o surpriza placuta.
Oferte speciale Corali Holidays

Inscrie-te la newsletter
go